• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarını yapıyoruz

Cumhuriyet tarihinin en önemli yatırımlarını yapıyoruz
Kartal AK Parti, Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım?ı ağırladı n Bir hemşehri derneği açılışı vesilesiyle AK Parti Kartal İlçe Başkanlığı?nı ziyaret eden Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, genel ve yerel yatırımlarla ilgili bazı açıklamalarda bulunarak, yer

       
HEM ÜLKEMİZ, HEM DE BÖLGEMİZ ÇAĞ ATLADI
İlçe başkanlığı ziyaretinde teşkilat mensubu ve partililerle tek tek tokalaşan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, genel ve yerel yatırımlarla ilgili bazı bilgiler verdi.
7 yıllık AK Parti Hükümeti sürecinde ülkede, 70 yıllık cumhuriyet tarihinde yapılan yatırımların 3-5 katından fazla yatırım yapıldığını kaydeden Bakan Yıldırım, “Bizim dönemimizde, cumhuriyet tarihi boyunca yapılan yatırımlardan daha fazlası yapılmıştır. Yapılan yatırımlar sayesinde, ülkemiz ve bölgemiz çağ atlamıştır.” dedi.
EDİRNE DE, ERZİNCAN DA BİZİM, KARTAL DA BİZİM
Konuşmasında, ülke genelinde yapılan yatırımlarda hiç bir ayrımcılık yapılmadığını da kaydeden bakan Yıldırım,  “Edirne de, Erzincan da, Samsun da, Adana da bizim. Kartal da bizim. Yapılan yatırımlar konusunda, her hangi bir bölge ve halk ayrımı yapmıyoruz.” şeklinde konuştu.
BİZ, SÖZÜMÜZÜN ARKASINDAYIZ
Açıklamaların ardından, yerel basın mensuplarının bölgeyle ve Kartal’la ilgili  sorularını da yanıtlayan Ulaştırma Bakanı Binali Yıldırım, “7 yıllık süreçte, halkımıza ne söz verdiysek, hepsini bir bir yaptık ve yapmaya da devam ediyoruz. Biz, sözümüzün arkasındayız. Ne söylemişsek ve ne söz vermişsek, hiç birini unutmadık. Hepsini biliyoruz ve bir bir gerçekleştiriyoruz. Siz de, Kartallılar da rahat olsun. Kartal’da ön görülen yatırmlar, aksamadan devam edecektir.” ifadeleriyle konuşmasını tamamladı.
Konuşmanın ardından ilçe binasından ayrılan bakan Yıldırım, partililerle birlikte, Kartal’da hizmete giren Erzincanlılar Derneği’nin açılışını gerçekleştirdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113