• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 11 °C
  • Ankara 11 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan yerel seçim açıklaması!
Basın mensuplarının sorularını cevaplandıran Başkan Erdoğan, yerel seçimlerle ilgili önemli açıklamalarda bulundu.

Genel seçim gecesi yerel seçimler için çalışmalara başlandığını belirten Erdoğan, Ekim başında yapılacak Kongre'nin yerel seçimler için işaret fişeği anlamı taşıdığına dikkat çekti. Genel seçimler sonrası seçimi kaybetmenin getirdiği stresi yönetemeyen CHP'nin kaos içerisinde olduğunun hatırlatılmasının ardından Erdoğan, CHP gibi bir dertlerinin olmadığını ve Cumhur İttifakı'nın hedefe kitlendiğini söyledi.
Genel seçim gecesi yerel seçimler için çalışmalara başlandığını belirten Cumhurbaşkanı Erdoğan, Ekim başında yapılacak Kongre'nin yerel seçimler için işaret fişeği anlamı taşıdığına dikkat çekti.


Yapılacak kongrede mevcut yönetimde bir yenilenmeyi yapacağının sinyalini veren Erdoğan, "Büyük kongremizle birlikte mevcut yönetimimizde bir yenilenmeyi yapacağız. Bazı yerlerde adaylıklar sebebiyle boşalmalar olmuştu. Bu boşalmaların olduğu illerimizin de süratle bütün başkanlarını atadık. Gerek ana kademe gerek kadın kollarında bu atamalarımızı yaptık. Diğer taraftan çalışmalarımızı sürdürüyoruz." ifadelerini kullandı.
Cumhurbaşkanı Erdoğan genel seçimler sonrası seçimi kaybetmenin getirdiği stresi yönetemeyen CHP'nin kaos içerisinde olduğunun hatırlatılmasının ardından, CHP gibi bir dertlerinin olmadığını ve Cumhur İttifakı'nın hedefe kitlendiğini söyledi.
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Bizim CHP gibi bir derdimiz, sıkıntımız yok. Biz şu anda Cumhur İttifakı olarak hedefe kilitlendik ve nerede, nasıl isimler bulacağız buna çalışıyoruz." dedi.
Ekim'de ki büyük kongreye tekrar dikkat çeken Cumhurbaşkanı Erdoğan, yerel seçimler öncesinde ki çalışmalar için Kongre'nin büyük güç kaynağı olacağına şu sözlerle ifade etti:

"Yerel seçimlerde sadece parti iş görmüyor, adaylar büyük önem arz ediyor. 30 büyükşehir, 51 il ve ilçe belediyelerinde gayet güzel bir çalışma ve isabetli isimler bulmak suretiyle inşallah hazırlıklarımızı sürdüreceğiz. Teşkilatımız çalışıyor, bu çalışmalar üzerinden biz çalışmalarımızı zenginleştirerek devam ettiriyoruz." Kaynak:Yenişafak

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113