• BIST 10208.65
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. Tur için önemli uyarı!

Cumhurbaşkanı Erdoğan'dan 2. Tur için önemli uyarı!
Cumhurbaşkanı Erdoğan, 28 Mayıs'ta yapılacak olan seçimlerin ikinci turu için seçmenlerine çok önemli uyarıda bulundu.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, 14 Mayıs seçimlerinin ardından AK Parti teşkilatına seslendi. Erdoğan'ın açıklamalarından öne çıkanlar şöyle: 

"SEÇİM BÖLGESİ DIŞINA GİDENLER MUTLAKA SANDIK BAŞINDA OLMALI"

Gerek deprem bölgesinde, gerek çay sezonunun açılmasıyla Karadeniz'de, kayıtlı bulundukları seçim bölgelerinin dışına giden insanlarımızın 28 Mayıs'ta mutlaka sandık başında olmasını temin edeceğiz. Cumhurbaşkanlığında aldığımız yüzde 49,5 oydan tek bir fire bile vermemek ilk önceliğimizdir. Bunun yanında 14 Mayıs'ta diğer adaylara oy vermiş insanlarımızdan gönüllerini kazanabileceğimiz herkesin evine, iş yerine giderek gönüllerini alacağız. Sözümüzü doğrudan milletimize söyleyeceğiz.

'28 MAYIS'TA DEMOKRASİYİ TAÇLANDIRACAĞIZ'

İlçe başkanlarımızı ve yönetimlerimizi, sandık kurulu üyelerimizi, müşahitlerimizi, bizimle birlikte süreci yönetenleri tebrik ediyorum. İnşallah aynı gayreti 28 Mayıs'ta göstererek demokrasiyi taçlandıracağız. Bu meseleyi bitirene kadar en küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek. Karşı tarafın bu nobran ve faşizan tavrıyla sandıklara üzerine çökerler.

Meclis seçiminin Cumhur İttifakı'nın zaferiyle sonuçlanması, Cumhurbaşkanlığı seçiminde de açık ara fark yemeleri muhalefetin dengesini bozdu. Sonuçları bildikleri halde televizyonda sergiledikleri 'kazandık' tiyatrosunu hep birlikte seyrettik.

Kendilerine destek vermeyen herkese yönelik insanlıkla ilgisi olmayan saldırılarını milletimiz görüyor. CHP'li belediyeler, deprem bölgesine gönderdikleri yardımları kesmekten, otelleri depremzedeleri kapı dışı etmeye kadar her türlü rezilliği sergiliyorlar. Sosyal medyadaki rezillikleri saymıyorum bile.

Kimse merak etmesin, milletimizin ortak vicdanını yere düşürmemek bizim görevimiz. Deprem sarsıntıları nedeniyle yaşanan acıyı siyasetine meze yapmak isteyenlere meydanı bırakmadık, bırakmayacağız.

En küçük rehavete meydan vermeden çalışmalarımız ara vermeden sürecek.  KAYNAK:HABER7

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113