• BIST 10153.11
  • Altın 2391.91
  • Dolar 32.3216
  • Euro 34.6843
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 18 °C

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynı bedeli ödemeyi göze alanlar buyursun gelsin

Cumhurbaşkanı Erdoğan: Aynı bedeli ödemeyi göze alanlar buyursun gelsin
Cumhurbaşkanı Erdoğan, "Türkiye terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır ve diz çöktürülmeye çalışılmaktadır.

 Bu milleti tanımayanlar açsınlar Çanakkale'ye, İstiklal Harbimize baksınlar. Malazgirt'ten başlayarak 1000 yıldır bu toprakları nasıl vatan kıldığımıza baksınlar. Varsa aynı bedeli ödemeyi göze alan buyursun gelsin, hodri meydan." dedi.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Keçiören Metrosu'nun açılışında terörle mücadele konusunda önemli mesajlar verdi. Erdoğan, "Adam gibi karşımıza çıkamayanlar terör örgütleri vasıtasıyla bizi arkamızdan hançerlemenin derdindedirler. Bizi bir zamanlar DEAŞ ile mücadele etmiyor diye suçlayanların DEAŞ'ın tepesine bindiğimizde daha ileri gitmeyin, 20 kilometreyi geçmeyin demeleri tesadüf değil" dedi.

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın Keçiören Metrosu'nun açılışından yaptığı açıklama şöyle:

Yıllardır Kürt deyip, Kürt vatandaşlarımızın hayatlarını çukurla, hendekle, bombayla zehir edenleri milletimiz çok iyi gördü, görüyor. Alevi deyip, bu meşrebe mensup vatandaşlarımızı da görüyor. Hayat tarzı tartışması üzerinden, toplumu tahrik etmek isteyenler yine ortada kaldılar. Türkiye terör örgütlerinin ortak saldırısı altındadır ve diz çöktürülmeye çalışılmaktadır. Bu milleti tanımayanlar açsınlar Çanakkale'ye, İstiklal Harbimize baksınlar. Malazgirt'ten başlayarak 1000 yıldır bu toprakları nasıl vatan kıldığımıza baksınlar. Varsa aynı bedeli ödemeyi göze alan buyursun gelsin, hodri meydan. Bu millet er meydanından hiçbir zaman kaçmamıştır.

DAHA İLERİ GİTMEYİN DEMELERİ BOŞUNA DEĞİL
Bizi DEAŞ'la mücadele etmiyor diye uluslararası arenada sıkıştıranların, 'Daha ileri gitmeyin' demeleri boşuna değildir. Biz kendi göbeğimiz kendimiz kestik. DEAŞ'a karşı başka terör örgütünü destekleyenlerin oyunları boşa çıkmıştır. Bunların derdi bölgeyi DEAŞ'tan ve diğer örgütlerden temizlemek değil, bölgenin kan ve ateş denize dönüştürülmesidir.

TEHDİTLER KAYNAĞINDA YOK EDİLECEK
Suriye'deki Irak'taki, Arap, Kürt, Türkmen diğer gruplar, onların oyunlarında piyon olabilir, bizim için 1000 yıllık akrabalığımız olan, kendimizden ayrı görmediğimiz kardeşlerimizdir. Biz bu tehditleri oralarda karşılamazsak, kendi evimizde mutlu ve müreffeh yaşama imkanını da bulamayız. Tehditleri kaynağında yok etmek zorundayız. Türkiye'nin güvenliği Gaziantep'te değil Halep'te başlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113