• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

ÇIT ÇIKMADI

ÇIT ÇIKMADI
Cumartesi pazarının çarşı içerisinden kaldırılması, pazarcı esnafı tarafından olgunlukla karşılandı. Tahminlerin aksine, hiç bir olay ve kargaşa yaşanmadı. Bunda en büyük etken, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan ŞAHİN?in konuşması oldu.



BAŞKAN GÜVEN VERDİ
Cumartesi günü, sabahın ilk ışıklarıyla birlikte, pazarcılarla Çarşı Camii’nin bahçesinde toplantı yapan Şahin, gelişmelerle ilgili ayrıntılı bilgi verdi.

Hiç bir esnafın mağdur edilmeyeceği ve yeni pazar yerinde herkesin, kendisine yer bulacağı bilgisini veren belediye başkanı, “Pazarı kaldırma mecburiyetimiz vardı. Bu kararımızdan dönüş, söz konusu değildir. Bundan sonra elbirliğiyle, sahildeki pazar yerini cazip kılma gayretinde olalım. Neler yapabiliriz? Onları konuşalım.” dedi.

TOPLU TAŞIMA DESTEĞİ
 Toplu taşıma araçlarını, cumartesi günleri, sahile yönlendireceklerini de kaydeden Şahin, “Belediye otobüsleri ve minibüsler, cumartesi günleri, pazar yerine ring seferi yapacaklar. Bu konuda, en uygun güzergahı belirleme çalışmalarımız sürüyor. Gerekirse bir süre ücretsiz otobüs seferleri koyacağız. Hedefimiz, hiç bir esnafımızın mağdur olmamasıdır.” dedi.
Başkan Şahin, aynı gün, saat 14.00’te, pazarcılarla bir kez daha bir raya geldi. Sahildeki pazar yerinde, kalabalık bir esnaf grubuna bir kez daha hitap etti.

HERKES KENDİ YERİNDE
 Bundan sonra yapılacakları, tüm ayrıntılarına kadar anlatan başkan, yeni pazar yerindeki isimlendirmelerin, merkezdeki isimlendirmelerle aynı olacağını söyledi. Lale Sokak, Ortanca Sokak, Vişne Sokak isimlerinin, yeni pazarda da olacağını söyleyen Dr. Salih Kenan ŞAHİN, “Çarşıdaki adresleriniz, burada da olacak. Örneğin; Ortanca Sokak’ta tezgah açan esnafımız, burada da Ortanca Sokak’ta tezgah açacak. Aynı komşularıyla, yan yana olacak. Ancak tek fark, tezgahlar aynı ölçüde ve standart ola

CAZİP HALE GETİRECEĞİZ
Başkan Salih Kenan Şahin, sahildeki yeni pazar yerinde, pazarcı esnafına hitap etti. Toplu taşıma araçlarını buraya yönlendireceklerini belirten Şahin, “Yeni pazar yerini cazip hale getirmek ve müşteri çekebilmek için elbirliğiyle uğraş vereceğiz. Bu konuda, sizlerin önerisini ve yardımını bekliyoruz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113