• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

CHP?DE GÖRKEMLİ DEVİR TESLİM

CHP?DE GÖRKEMLİ DEVİR TESLİM
Kongrede başkan seçilen Halit Temiz, gençler ile bayan ağırlıklı yeni yönetim kurulu ile birlikte ilçe başkanlığı görevini Şenol ÖZCAN?dan kalabalık bir partili topluluğunun katıldığı törenle devraldı aldı.


6 ocak Çarşamba günü saat 18,30’da gerçekleştirilen devir teslim törenine yoğun ilgi oldu. Pazar günü yapılan kongrede iki rakibini de geride bırakarak CHP Pendik İlçe Başkanlığı’na getirilen Halit Temiz, ilk hedeflerinin genel seçimler olduğunu belirtti.
İlçe başkanı Şenol Özcan ve yönetim kuruluna teşekkür eden Halit Temiz, yaptığı konuşmada, “Gün birlik zamanıdır. CHP’ye olan teveccüh her geçen gün artmaktadır. Partimiz hızla büyümekte ve iktidar yolunda emin adımlarla ilerlemektedir. Bu konuda şahsıma düşen azami gayreti ve fedakarlığı göstereceğimdin kimsenin kuşkusu olmasın. Tüm Pendiklileri CHP’ye davet ediyorum. Geliniz temiz siyaset için hep birlikte elimizi taşın altına koyalım.” Dedi.
TEMİZ’in konuşması parililer tarafından alkışlandı.
Görevi devreden eski ilçe başkanı Şenol Özcan’da Halit Temiz ve ekibine başarılar diledi.

Yeni yönetim şu isimlerden oluştu: Başkan Halit Temiz. Yönetim Kurulu Üyeleri: A.Ayla Aygaroğlu, Seda Pirinç, Hüseyin Pehlivan, İsmail Günay, Mehmet Öztürk, Mehmet Erkmen, Ayhan Duran, Özgür İşbilir, Erdoğan Kalaycı, Kemal Ercan, Zeycan Yorulmaz, Murat Kayaoğlu, Gülizar Ertuna ve Metin Karışlı.
Yedek Üyeler: Filiz Güneş, Gürol Taşkıran, Ali İhsan Kaya, Özcan Yıldız, Serkan Akgül, M.Barış Başarslan ve Güllizar Yıkılgan.
İl Delegesi Adayları: Halit Temiz, Turgut Ünlü, Duran Özdel, Osman Arı, Samir Albayrak, Faruk Küpçü, Çoşgun Aycan, Hasan Seven, Ali Diktaş, Sadık Kılıç, Baki Okuducu, Aynur Murat, Dursun Buyurman, Ahmet Bekar, Ali Ham, Hasan Yıldız, Nurhan Tunaylı, Yalçın Kara, Ali Rıza Zincir, Turabi Temel, İbrahim Alan ve Gürsel Önder.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113