• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

CHP zihniyeti Kartal halkını huzursuz etmeye devam ediyor

CHP zihniyeti Kartal halkını huzursuz etmeye devam ediyor
AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan YILDIZ, ?CHP zihniyeti, her yerde aynı. Karalama ve iftiralarla, vatandaşların kafasını karıştırmaya, vatandaşlarımızın gözünde AK Parti Hükümeti?ni ve belediyelerini kötü göstererek, oy avcılığı yapmaya çalışıyo


Kartal Belediyesi’nin, iki yılı aşan CHP belediyesi döneminde, hiç bir şey üretemediğini kaydeden YILDIZ, “CHP’li Kartal Belediyesi, aradan geçen iki yılda, tek bir eser ortaya koyamadı. Bütün işleri, laf üretmekten ibaret. Kartal, çok şey kaybetti. Bu zihniyetin, bir daha seçim kazanması mümkün değildir.” Dedi.
Görevi devralmasının üzerinden iki yılı aşkın bir süre geçmesine rağmen, Kartal halkının menfaatine yönelik hiç bir proje ortaya koyamadığı gibi, polimik konusu olan tutarsız davranışları ve yanlış uygulamalarıyla, ilçe de her geçen gün yeni bir gerginliğe neden olan CHP’li Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, son olarak Yakacık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nin kullanım hakkıyla ilgili yaptığı açıklamayla, ilçede yeni bir gerginliğe daha neden olarak, Kartal halkını huzursuz etmeye devam etti.
Geçtiğimiz hafta içinde Yakacık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nin kullanım hakkıyla ilgili olarak, İstanbul Büyükşehir Belediyesi Zabıta Ekipleri ile Kartal Belediyesi Zabıta Ekipleri arasında yaşanan gerginlik nedeniyle bir açıklama yapan Kartal Belediye Başkanı Altınok Öz, olayın sorumlusunu, AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız olarak göstererek, yeni bir gerginliğe neden oldu.
CHP ZİHNİYETİ HER YERDE AYNI
3 Konuyla ilgili bir açıklamada bulunan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Temurhan Yıldız, “Öncelikle şunu ifade edeyim ki, CHP zihniyeti, her yerde aynı. Aslı, astarı olmayan karalama ve iftiralarla, vatandaşların kafasını karıştırmaya, vatandaşlarımızın gözünde AK Parti Hükümeti’ni ve belediyelerini kötü göstererek, oy avcılığı yapmaya devam ediyor. Bahsi geçen konu, büyükşehir belediyesi ile ilçe belediyesi arasındaki bir mevzudur, benimle veya ilçe teşkilatımızla hiç bir ilgisi bulunmamaktadır. Bu nedenle vatandaşlarımız, bu tür iftiralara ve aslı olmayan karalama ifadelerine itibar etmesinler.” dedi.
KULLANIM HAKKIDOLDUĞU HALDE TALEPTE BULUNULMADI
3 İlçe başkanı Yıldız, “İstanbul Büyükşehir Belediyesi, ilçelerde bulunan ve mülkiyeti kendine ait olan bu merkezleri, talep edilmesi halinde hiç bir ayrımcılık yapmaksızın makul bir beldelle ilçe belediyelerine tahsis ederek, kullanım hakkı veriyor. Yakacık Yaşam Kalitesini Yükseltme Merkezi’nin kullanım hakkına, Aralık sonu kadar bu şekilde sahip olan Kartal Belediyesi, kullanım süresi dolduğu halde, yaklaşık 5 aydır, bu merkezi bedelsiz olarak kullanmaya devam etmektedir. Yasalar gereği, bu merkezlerin ilçe belediyelerine bedelsiz olarak kullandırılması mümkün değildir. Bu nedenle, Kartal Belediyesi, bu merkezi kullanmak istiyorsa, talepte bulunmak ve bedelini ödemek zorundadır.” ifadeleriyle konuya açıklık getirdi.
YALAN YANLIŞ İFADELERLEKAMUOYUNU ALDATMAYIN
3Temurhan Yıldız son olarak, “Hem talep etmeyeceksin, hem bedelsiz olarak kullanacaksın. Müdahale edilince de, yalan yanlış ifadelerle bizleri suçlayacaksın, yok böyle bir şey. Sayın ÖZ, Kartal kamuoyunu aldatmaya devam ederek, vatandaşlarımızın kafasını karıştırmak süretiyle, oy avcılığı yapmaya devam ediyor. Buna hiç bir şekilde müsade etmeyeceğiz.” dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113