• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

CHP teşkilat çalışanları da AK Parti iktidarını istiyor

CHP teşkilat çalışanları da AK Parti iktidarını istiyor
Devlet Bakanı Egemen Bağış, Kavakpınar Mahallesi, Abdi İpekçi Caddesi?nde, Kavakpınar İlköğretim Okulu arkasındaki boş arazide, Pendik 17K Kavakpınar-Kadıköy İETT hattının açılışı dolayısıyla düzenlenen törende yaptığı konuşmada, 9 yıldır iktidarda olduk


Ücretsiz ders kitabı vereceklerini söylediklerinde, dalga geçenlerin, “yapamazsınız” diyenlerin ve inanmayanların olduğunu kaydeden Bağış, şöyle devam etti:
“‘Bugün çocuklarımıza, birer tablet bilgisayar vereceğiz. Kitabı da, defteri de, interneti de içinde olacak' dediğimizde, ne dediler? Sus, pus oldular. ‘Bu adamlar yaparlar’ dediler. Bir Allah’ın kulu da ‘yapamazsın’ demedi. Onlar da biliyor, iktidar olamayacaklarını. İnanın bana, CHP teşkilatlarında çalışanlar bile, ‘Aman, AK Parti iktidarda kalsın da, bizim çocuklarımız gün görsün’ diyorlar. Onun duasını yapıyorlar.
ÇAKMA GANDİ SALLIYOR
Onlar da biliyorlar, iktidar olamayacaklarını, onun için ‘Çakma Gandi’ sallayıp duruyor. Herkese, 600 lira maaş verecekmiş. Ya, o zaman asgari ücretle çalışan adam bulamazsınız. ‘600 lira vereceğim’ demek, milletin zekasıyla dalga geçmek demektir. Sen kimin parasını, kime veriyorsun? Bu millet, çalışıp, çabalayacak, üretecek, vergi ödeyecek, ondan sonra sen diyeceksin ki, ‘ben dağıtıyorum.’ Senin akıl hocan da zamanında ‘kim ne veriyorsa, ben 5 lira fazla vereceğim.’ diyordu. ‘5 katını vereceğim.’ diyordu. Türkiye’yi, 70 Sent’e muhtaç eden zihniyet, artık son kullanma tarihini doldurmuştur. O bayat zihniyete yer kalmamıştır.”
Programa gelişi sırasında yanına yaklaşan bir annenin, “Kavakpınar’da anaokulu istiyoruz.” dediğini belirten Bağış, AK Parti’nin yaptığı en önemli hizmetlerden birinin, okul öncesi eğitim olduğunu söyledi.
Son 9 yılda Türkiye’de, 162 bin derslik inşa ettiklerini anlatan Bağış, “Bunun Türkçesi nedir biliyor musunuz? Bugün Türkiye’de hizmet veren okulların üçte biri, son 9 yılın eseridir. Sizlerin eseridir, milletin eseridir.” diye konuştu.
Egemen Bağış, açılışın ardından, hizmete giren belediye otobüsüne binerek, Sanayi Mahallesi’nde hayırseverler tarafından yaptırılacak Çatalçam İlköğretim Okulu’nun temel atma törenine katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113