• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

CHP il başkanının ilk ziyareti Pendik?e oldu

CHP il başkanının ilk ziyareti Pendik?e oldu
CHP Pendik İlçe Başkanlığı tarafından düzenlenen ?Pendik?te yerel siyaset ve sivil toplum kuruluşlarının önemi? konulu kahvaltılı toplantı, Ada Tesisleri?nde yapıldı.

VATANDAŞLARLA FİKİR ALIŞVERİŞİ YAPILIYOR
CHP İlçe Başkanlığı’nın, Pendik’li vatandaşların sorunlarını dinlemek ve fikir alışverişinde bulunmak için belirli aralıklarla düzenlediği toplantıların birisini de, geçtiğimiz cumartesi günü, Ada Tesisleri’nde, çiçeği burnunda İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’in katılmıyla gerçekleştidi.

SİVİL TOPLUM YÖNETİCİLERİNİN GÖRÜŞ VE ÖNERİLERİ DİNLENDİ
Toplantının konukları, Pendik‘de bulunan sivil toplum örgütlerinin yönetici ve üyeleri oldu. İstanbul İl Başkanı Berhan Şimşek’i beklerken, zamanı iyi değerlendirmek adına söz alan CHP Pendik Belediye Meclis Üyesi Tarık Balyalı, Pendik Belediyesi’nde ihale usülsüzlükleri yapıldığı iddiasında bulundu. Yapılan konuşmaların tamımı, AK Parti ve Pendik Belediyesi alehine ifadeler içerdi. Konuşmaların ardından, salonda bulunan davetlilerin, görüş ve önerileri dinlendi.

PROJELERİMİZİ HALKA ANLATACAĞIZ
Kürsüye gelen il başkanı Berhan Şimşek, “Biz, bundan böyle yapacağımız projeleri anlatacağız. AK Parti, tüm halkımız tarafından iyice bilinmektedir. Tekrar, tekrar, bizim, onların başarısızlıklarını konuşacak halimiz yok. Vatandaşın yaşam biçimini kolaylaştıracak projelerimizi, halka anlatmanın zamanı geldi.” dedi.
Şimşek konuşmasında, CHP’nin, Kemal Kılıçtaroğlu ile çığır açacağını, ilk seçimlerde Pendik’te ve Türkiye’de iktidar olacaklarını, buna kalben inandığını vurguladı.

ONLAR İBADETİ, BİZ KABAHATİ AÇIKTA YAPIYORUZ
İl başkanı Berhan Şimşek, ilginç bir tesbitte de bulunarak, “AK Parti ile aramızda bir fark var. Onlar, kabahatlerini iyi gizliyor, ibadetlerini açık yapıyor. Oysa biz, ibadetlerimizi gizli, kabahatlerimiz açık yapıyoruz, farkımız bu.” dedi.

KİMSE MEVKİ VE MAKAM PEŞİNDE KOŞMASIN
Konuşmasında, kendi örgütüne de seslenen Berhan Şimşek, “Hiç kimse, partide 3-5 ay görev yaparım da, önümüzdeki seçimlerde, milletvekili, belediye başkanı, meclis üyesi  veya her hangi bir mevki ve makam için yerimi garantiye alarım hevesinde olmasın. Biz, bu göreve, vatandaşa hizmet için talip olduk, mevki ve makam için değil. Herkes, bunu, böyle bilsin.” ifadesinde bulundu.

ŞİMŞEK, ilçe başkanı Halit Temiz’e hitaben de “Halit bey bak. Bundan böyle, vatandaşın iyi gününde de, kötü gönünde de mutlak yanında olacaksınız.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113