• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Çambaşılılar birlik ve beraberlik gecesinde buluştu

Çambaşılılar birlik ve beraberlik gecesinde buluştu
Çambaşıköyü Çevre Koruma Kültür ve Dayanışma Derneği Üyeleri, Kadırga Restaurant?ta düzenlenen birlik ve beraberlik yemeğinde biraraya geldiler

.
DOYASIYA EĞLENDİLER
Geçtiğimiz pazar akşamı gerçekleştirilen yemeğe, çok sayıda dernek üyesi iştirak etti. Yılmaz Kasaboğlu, Adnan Yılmaz, Seyfettin Çakıral, Yasemin Yıldız ve Kerim Aydın gibi sanatçıların da sahne aldığı gecede, Çambaşılılar, hem hemşehrileriyle biraraya gelerek sohbet etme imkanı buldular, hem de doyasıya eğlendiler.

DERNEĞİNİZE DAHA FAZLA SAHİP ÇIKIN
Gecenin açılış konuşmasını yapan dernek başkanı Nihat Kaplan, yürütülen dernek faaliyetleri ve hedefleri hakkında üyelerine ayrıntılı bilgiler verdi. Konuşmasında, dernekçiliğin bir gönül işi olduğunu ifade eden Kaplan, dernek üyesi hemşehrilerinin derneklerine daha fazla sahip çıkmaları gerektiğini önemle vurguladı.

ÜST DÜZEY KATILIM
Gebze Kadırga Tesisleri’ndeki geceye, Pendik Belediye Başkanı Dr. Salih Kenan Şahin, 21. dönem milletvekili Nail Çelebi, Çaykara Belediye Başkanı Namık Kemal Gedikoğlu, Karaçam Belediye Başkanı Dursun Ali Sevinç, Uzungöl Belediye Başkanı Abdullah Aygül, Taşkıran Belediye Başkanı Refik Albayrak, Pendik Devlet Hastanesi Başhekim Dr. Şükrü Bakioğlu, Marmara Üniversitesi Öğretim Üyesi Prof. Dr. Ayşen Bakioğlu, Pendik Devlet Hastanesi Başhekim Yardımcısı Dr. Coşkun Yıldız, Pendik Lisesi Müdürü Mustafa Dedebaş, Pendik Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Nuri Baş, Arifiye eski belediye başkanı Yusuf Çelebi, Kocaeli Üniversitesi İnşaat Fakültesi Dekanı Prof. Dr. Resmi Yıldız, sivil toplum kuruluşu yetkilileri, muhtarlar ve çok sayıda davetli katıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113