• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Buğra Akşam Lisesi Kep Fırlattı

Buğra Akşam Lisesi Kep Fırlattı
Buğra Akşam Lisesi de, 2010-2011 eğitim öğretim yılının mezunlarını verdi. Okulun bahçesinde düzenlenen törene, karne dağıtımının yanı sıra, 12 sınıf öğrencilerinin keplerini havaya fırlatmaları damgasını vurdu.


Pendik Fen Dershaneleri ve Buğra Akşam Lisesi, 2010-2011 eğitim öğretim yılı mezunlarını verdi. Okuldan mezun olan öğrenciler, unutmaz bir gece yaşadılar.
577 lise öğrencisi ve velilerinin de hazır bulunduğu törende, Pendik Fen Dersaneleri ve Buğrak Akşam Lisesi Kurucusu Gülay Örsçekiç, öğrencilere hitap ederek, “Ülkemizin aydınlık geleceğini şekillendirecek olan sizlersiniz. Anne-babalar, çocuklarınızı hayata hazırlamaya, geleceğin toplum liderlerini ve muasır medeniyetlere, gerçek ahlakı ve insan olmayı öğretecek altın nesli yetiştirmeyi kendilerine şiar edinmiş öğretmenleriniz olarak, sizlerle ayrıca gurur duyduğumuzu belirtmek istiyorum.” şeklinde konuştu.
Örsçekiç, “İnsanın ömründe, hep bir kep atma hayali vardır. Biz, ‘bir gün ben de kep atabilirmiyim’ diye hayal kuran öğrencilerimizin, bu hayalini gerçekleştirmenin, haklı gururunu yaşamaktayız. İnanın ben de, sizinle, lise çağlarıma geri döndüm ve yapılan bu tören en az beni de sizler kadar heyecanlandırdı. Umarım üniversiteye gidersiniz, orada da başarılı olur ve bu kep atma törenlerini birdaha yaşarsınız. Ben, en büyük mutluluğu, o zaman duyarım.” dedi.
Kısa bir konuşma yapan lise müdürü Osman Ünal ise, “İyi bir eğitim öğretim sezonu geçirdik. Aramızdan ayrılacak olan arkadaşlarımıza ve tüm öğrencilere, bundan sonraki hayatlarında başarılar ve mutluluklar diliyorum.” ifadesinde bulundu.
Mezuniyet töreninde öğreciler adına bir konuşma yapan Ece Özyurt ise, “Buğra Akşam Lisesi, bana çok şey öğretti. Eminimki, diğer arkadaşlarım da aynı kanıdadır. Burada uzun bir 4 yıl geçirdik, geriye kalan arkadaşlarımı ve öğretmenlerimi çok özleyeceğim, şimdiden özlemeye başladım bile.” dedi.
Programın son bölümünde, 12’inci sınıf öğrencileri, mezuniyet keplerini ve cübbelerini giyerek, sahneye çıktılar. Verilen komutla hep birlikte keplerini havaya fırlatarak, hayatlarındaki bu önemli anı fotoğraflarla görüntülüyen ailelerine, birbirinden ilginç pozlar verdiler. Program, yapılan çeşitli ikramlarla sona erdi

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113