• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

BOYABATLILAR KEŞKEK'TE

BOYABATLILAR KEŞKEK'TE
Merkezi Pendik?te bulunan İstanbul Boyabatlılar Derneği (İSBOYDER) tarafından Keşkek Şöleni? ismiyle bu yıl ondördüncüsü düzenlenen piknik etkinliği, İstanbullu Boyabatlıların yoğun katılımı ve büyük çoşkusuna sahne oldu.


YOĞUN KATILIM, BÜYÜK COŞKU
Temmuz ayının ilk haftası düzenlenen ve Boyabatlıların büyük coşkusuna sahne olan Keşkek Şöleni ve piknik etkinliği, AK Parti İstanbul Milletvekili Mehmet Sekmen, SİYAD Genel Başkanı Sebahattin Sungur, Boyabat’a bağlı köylerin dernek başkan ve yönetimleri, mahalle muhtarları, sponsorlar, davetli misafirler ve çok sayıdaki Sinop ve Boyabatlıların katılımıyla gerçekleşerek, büyük coşku yaşandı.

KEŞKEK AĞASI NURAY GÜNER
Büyük coşku nedeniyle tam bir şölen havasında geçen piknik etkinliğinde, bu yıl bir ilk gerçekleştirilerek Keşkek Ağası seçildi. Yapılan ilk Keşkek Ağalığı seçimini, Nur Yapı A. Ş. Yönetim Kurulu Başkanı Nuray Güner kazandı.

KATILAN VE KATKI SUNAN HERKESE SONSUZ TEŞEKKÜR
İSBOYDER Başkanı Celal Demircan, gerçekleştirdikleri piknik etkinliğiyle ilgili olarak, İstanbullu Boyabatlıların birçoğuna ulaşıldığını ve yoğun bir katılımın gerçekleştirildiğini söyleyerek, “Öncelikle Pendik Belediyesi başta olmak üzere etkinliğimize katılım ve katkı sağlayarak, derneğimize destek veren tüm yetkililerimize, davetlilerimize, sponsorlarımıza, misafirlerimize ve saygıdeğer üyelerimiz ile ailelerine, bizlere yaşattıkları büyük onur ve coşku nedeniyle, şahsım ve yönetim kurulu üyelerim adına sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Dernek yönetimi olarak, bize gösterilen teveccüh ve verilen desteğe layık olmanın gayreti içinde, etkinliklerimizi ve faaliyetlerimizi artırarak, hemşehrilerimize ve üyelerimize faydalı olabilmenin azami çabasını vermeye devam edeceğiz.” şeklinde konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113