• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

Bölgemizin tek çocuk psikiyatristi uzmanı DİLGEM?de

Bölgemizin tek çocuk psikiyatristi uzmanı DİLGEM?de
Bölgemizde, alanında ilk ve tek eğitim merkezi olma özelliği taşıyan kekemelik ve konuşma bozuklukları merkezi DİLGEM, yine bir ilke imza atarak, bölgemizdeki tek çocuk ve erişkin psikiyatristi uzman Dr. Yusuf KAYTANCI?yı kadrosuna kattı

.
ALANINDA UZMAN
Bir dönem Özel Saygı Hastanesi’nde de görev yapmış olan 1954 doğumlu, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi mezunu Yusuf Kaytancı, Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde Psikiyatri Anabilim Dalı Uzmanlığı, İstanbul Üniversitesi Tıp Fakültesi Çocuk Psikiyatristi Uzmanlığı ve baş asistanlığı görevlerinde bulundu.

PERŞEMBE VE PAZAR GÜNLERİ DİLGEM’DE
Küçükyalı’dan Gebze’ye kadar, bu alanda faaliyet gösteren hiç bir hastane ve kurumun bünyesinde özellikle çocuk psikiyatristi bulunmadığını ifade eden DİLGEM kurucu müdürü Kürşat Arıkmert, bu denli değerli ve konunun uzmanı bir hocayla çalışma imkanı buldukları için son derece memnun olduklarını söyledi. ARIKMERT ayrıca, perşembe ve pazar günleri DİLGEM’de bulunan Çocuk ve Erişkin Psikiyatristi Uzmanı Dr. Yusuf Kaytancı’nın, engin bilgi ve tecrübelerinden faydalanarak psikiyatri desteği almak isteyenlerin, 0216 354 00 56 nolu telefonları arayarak, randevu alabileceklerini kaydetti.

AİLELER DE, ÖĞRETMENLER DE, OBJEKTİF OLMALIDIR
Gazetemiz aracılığıyla aileler ve ilköğretim öğretmenlerine bir mesaj gönderen Dr. Yusuf Kaytancı, “Her çocuğun zeka yapısı bir değildir. Bu nedenle, başta aileler, çocuklarını yakından takip etmeli ve bir olumsuzluk gördüklerinde, çekinmeden, utanmadan, objektif bir bakış açısıyla çocuklarının sorunlarına eğilmelidirler. Bu konuda aileler, hiç gocunmadan, gerekli ise profesyonel destek de alarak, çocuklarını tedavi ettirmelidir. İlköğretim öğretmenlerimiz de aynı şekilde, çocuklarımıza objektif bir gözle yaklaşmalı ve her hangi bir olumsuzlukta, aileleri bilgilendirmelidir. Çünkü, eğitim görülen sınıflarda, öğrenme güçlüğü çeken çocuklar olabileceği gibi, üstün zekalı çocuklar da bulunabilir. Bu durumda, öğretmenlerimiz objektif olmazlarsa, hem öğrenme güçlüğü çeken çocuklar, hem de üstün zekalı çocuklar, aynı ortamda bulundukları ve aynı eğitime tabi tutuldukları için büyük ölçüde zarar görebilirler. Bunun için öğretmenlerimiz de, son derece objektif olmalıdırlar.” şeklinde konuştu.



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113