• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Bireysel hareket etmek bizleri suça iter

Bireysel hareket etmek bizleri suça iter
İlki, 26 Haziran Cumartesi günü yapılan toplantının ikincisini, 03 Temmuz Cumartesi günü, yine aynı mekanda gerçekleştiren Pendikli ikinci el oto galericileri, mevcut durumlarından hayli tedirgin olduklarını kaydederek; tedbir alınmazsa, bu gün, yarın, k


Galericilerce, bu tür toplantıların sonuç vermesi için önce örgütlenmek gerektiğinin, bir oluşum içinde olmadan bireysel olarak zincirin en zayıf halkası olacaklarının ve bir gün ansızın kapılarına kilit vurulacağının, bundan da kaçış olmadığının belirterek, kooperatifleşme, odalaşma, dernekleşme gibi görüşlerin ifade edildiği toplantı sonucuda, temsilciler seçildi.
Pendik ikinci el oto galericileri, geçen hafta yaptıkları görüşmeler doğrultusunda toplanarak, Kaynarca bölge sorumluluğu için oy birliği ile Özkar Otomotiv sahibi Ömer Özkar’ı, Pendik Dörtyol’dan Kurtköy’e kadar olan kısım için Ümitler Oto’dan İsmet Yıldız’ı ve Pendik merkez bölgesi için yine tüm galericiler adına sözcü olarak Erdem Otomotiv Sahibi Hüseyin Erdem’i seçerek, geçici olarak görev dağılımı yaptılar.
Tüm galereciler adına konuşan sözcü Hüseyin Erdem, kanunen yapılacak çok fazla bir şeylerinin olmadığını, ancak hep birlikte hareket ederek, taşınma zamanını biraz geciktirebileceklerini söyledi.
Erdem, “Kimse, bizi belediye ile çatışıyormuş gibi göstermesin, karşımıza belediye başkanını ya da her hangi bir yetkiliyi alacak değiliz. Belediye başkanımızdan randevu talep ettik, durumu izah edeceğiz. Zaten kendisi, bizden farklı düşünmediğini defalarca söyledi. Ancak, İçişleri Bakanlığı genelgesi bir kenarda duruyor. Bunun gereğini yerine getirmekle yükümlü olduklarını biliyoruz. Yine de oturup, karşılıklı konuştuğumuzda, bir çıkış yolu bulacağımıza inancım tamdır.” dedi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113