• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Bilim ve teknoloji 700. Yıl da

Bilim ve teknoloji 700. Yıl da
Bilim ve Teknoloji Haftası nedeniyle, Pendik 700. Yıl İlköğretim Okulu tarafından düzenlenen program, 10 Mart Çarşamba günü, okulun konferans salonunda gerçekleştirildi. Programa, milli eğitim müdürü Bahattin Gök, şube müdürü Baki Kesik, bazı okul müdürl


Programa, Milli Eğitim Müdürü Bahattin Gök, şube müdürü Baki Kesik, Türk Eğitim-Sen 6 Nolu Şube Başkanı Sami Çelik, bazı okul müdürleri, okul aile birliği üyeleri, veliler ve öğrenciler de katıldı.
Matematik öğretmeni Işıl Gündüz’ün sunuculuğunu yaptığı programda, günün anlam ve önemini anlatan teknoloji tasarım ile ilgili konuşmayı okul öğretmenlerinden Beyza Yıldız yaptı.

BAŞARI DESTEKLE GÜÇLENİR
12 Mart İstiklal Marşı’nın kabulünün yıl dönümü dolayısıyla ikinci sınıf öğrencilerinden Fatma Kantarcı’nın okuduğu Ağıt Destanı’nda ise, duygulu anlar yaşandı.  Kısa bir açış konuşması yapan okul müdürü İhsan Koç, konuşmasında “Bilim ve teknoloji haftası nedeniyle düzenlediğimiz bu programın bir amacı da, okulumuza ikinci bir anasınıfı yaptıran emekli öğretmen Selahattin Çelik beyefendiye ve kamera güvenlik sistemlerini yaptıran Ayşe Olgun hanımefendiye huzurlarınızda teşekkür etmektir. Başarı destekle güçlenir. Biz bu destekleri aldığımız sürece, başarı oranımız da her geçen gün artmaktadır. Öğrencilerimizin bilim ve teknoloji dalındaki üretimleri, buluşları, bu yardımlarla paralel olarak artınca, biz yöneticiler, hayli mutlu oluyoruz.” dedi.

SÖZDE DEĞİL ÖZDE FEDAKARLIK
Bahattin Gök ise konuşmasında, “‘Her anne-babadan, çocuğumu okutmak için gerekirse ‘ceketimi satar, evladımı okuturum.’ sözlerini hep duyarız. Bunlar, sözde değil, özde yapılmalı. İşte bunun bugün bir örneğini görüyoruz. Bu okulda öğrencisi dahi olmayan iki hayır sever, okula büyük bir katkı sunmuşlar. Veli, öğretmen ve öğrencilerin huzurunda kendilerine teşekkür ediyor, başarılarının devamını diliyorum.” ifadesinde bulundu.

Daha sonra Selahattin Çelik ve Ayşe Olgun tarafından yapılan anasınıfı ile güvenlik sistemleri açılışı yapıldı. Ardından bilim ve teknoloji haftası için öğrenciler tarafından hazırlanmış ilginç buluşlar davetlilere gezdirildi.


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113