• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Berat'ımızı alalım

Ümit Kahyaoğlu
Ramazan'ın müjdecisi olan mübarek Berat Kandili'ni idrak ediyoruz.

Berat Gecesi'nin öncelikle hepimizin, güzel ülkemizin ve tüm İslam Alemi'nin kurtuluşuna vesile olmasını diliyorum. İslam ülkeleri, müslümanlar, tarihin hiç bir döneminde olmadığı kadar acı yaşıyor. Nereye bakarsanız bir felaket, bir katliam. Arakan'da müslümanlar katlediliyor, Orta Afrika'da müslümanlar katlediliyor, evlerinden sürgün ediliyorlar. Nijerya'da müslüman kız çocukları kaçarılıyor. Filistinli müslümanların çektiği işkencelere artık bağışıklık kazandık, acı ki, üzülemiyoruz bile. Irak'ta gün geçmiyorki, bombalar patlamasın. Her gün patlama her gün onlarca ölü.

Yanıbaşımızdaki Suriye'de dram var. 200 bine yakın kardeşimiz hunharca şehit edildi. Suriye zindanlarında her gün binlerce müslümana işkence ediliyor. Feryatlar, gökleri deliyor, arşa yükseliyor.

Çin'in Uygur Bölgesi'nde müslüman soydaşlarımıza, kardeşlerimize işkencenin her türlüsü. Aman Yarabbi, derileri canlı canlı yüzülen müslüman kardeşlerimiz.

Acılar yürekleri dağlıyor. Hepsi bir kurtarıcı bekliyor, hepsinde bir ümit. Evet ümitleri var. Türkiye'den ümitliler. Ve hepsi ülkemize, onun başbakanı Recep Tayyip Erdoğan'a duacı.

"Allah Türkiye'nin sırtını yere getirmesin diyorlar. Getirmesin ki, acılarımız son bulsun, özlediğimiz günlere yeniden kavuşalım diyorlar."

Bizim duamızda onlarla birlikte. Allah C.C. mübarek günler hürmetine, özellikle de Berat Gecesi'nin yüzü hürmetine kardeşlerimizin çektiği acıların son bulmasını nasip etsin.

Ülkemizin sırtını yere getirmesin. Bayrak burada düşmüştü, inşaAllah yeniden bu topraklarda hayat bulacak. Ve yeniden dünyaya barış gelecek.

Berat Gecenizi tebrik ederim.

Bu yazı toplam 1823 defa okunmuştur.
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu yazıya henüz yorum eklenmemiştir.
Yazarın Diğer Yazıları
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113