• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

Benim sevdiklerim oy versin, 50 bin fark atarım

Benim sevdiklerim oy versin, 50 bin fark atarım
Duyuru Gazetesi?nde sabah kahvaltısına katılan Pendik bağımsız belediye başkan adayı Hüsamettin Elçi, kendisine büyük bir teveccüh olduğunu ve seçimlerden zaferle ayrılacağını kaydederek, ?Sahipsiz Pendik?in ve Pendiklinin sahibi ben olacağım ve Pendik b

PENDİK’TE NE İŞSİZ KALMAYACAK
Geçtiğimiz Cumartesi sabahı sabah kahvaltısında gazetemiz imtiyaz sahibi Ümit Kahyaoğlu ve genel yayın yönetmenimiz Yaşar Şimşek’le biraraya gelerek, projeleri hakkında da bazı bilgiler veren Pendik bağımsız belediye başkan adayı Elçi, belediye başkanı seçildiğinde camilerde ve okullarda bağış toplama işlemlerinin son bulacağını, en büyük istihdam alanı olarak gördüğü bilişim teknolojisi konusunda Pendik’te büyük bir merkez kurarak Pendik’te işsiz bırakmayacağını vurguladı.
HİÇ BİR ŞEYDE GÖZÜM YOK, TEK DERDİM PENDİKLİM
Pendik’in büyük bir ticaret merkezi olması yönünde üstün bir gayret göstereceğini de kaydeden belediye başkan adayı, “İşsiz, aşsız ve evsiz bir tek Pendiklinin dahi bulunması yüreğimde büyük yaralar açılmasına neden olur. Çünkü ben, sahipsiz, Pendik’e ve Pendikliye sahip çıkmak için bu göreve talip oldum. Ne parada, ne makamda ne de şöhrette gözüm var.”dedi.
Elçi, Pendik Çarşısı’nın Kent Alışveriş Merkezi’ne dönüştüreceğini, İstasyonda atıl bulunan alana 14 bin araç kapasiteli otopark inşa edeceğini kaydederek, Pendik merkezine araç girişini yasaklayacağını söyledi.
İnsanları sevdiğini, insanlara hizmet etmeyi sevdiğini belirten Hüsamettin Elçi, “ Benim yapım bu. İnsanlara hizmet etmeden duramıyorum. Yetimleri görünce, dul kardeşlerimi görünce, gecekondusunun bacasından duman tutmayan insanımı görünce, aç insanımın olduğunu duyunca kendimi tutamıyorum, saatlerce ağlıyorum. “
Ekonomik durumunun iyi olduğunu, makam ve şöhrete ihtiyacının olmadığını kaydeden Bağımsız Belediye Başkan Adayı Hüsamettin ELÇİ,” Allah şahidim olsun ki, tek derdim hizmet etmektir. Başka hiç bir niyet ve düşünce içerisinde değilim. Her şeyim var. İnsanıma hizmet etmek istiyorum. Onların dertleriyle dertlenmek istiyorum. Pendikli hemşehrilerimden bana bu fırsatı vermelirini istiyorum.” Dedi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113