• BIST 9963.73
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 23 °C

Bekar'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlaması

Bekar'dan 10 Ocak Çalışan Gazeteciler günü kutlaması
Pendik'te faaliyet gösteren medya mensuplarıyla kahvaltıda biraraya gelen Siyasetçi-işadamı Bayram Bekar, önemli açıklamalarda bulundu.

Pendik Erol Kaya Caddesi'ndeki Yeşilim Lahmacun olarak bilinen işletmenin üst katındaki Sabina'nın Kahvaltı Bahçesin'de Pendik yerel medya mensuplarıyla buluşan Bayram Bekar, siyaset ve medyaya dair önemli açıklamalarda bulundu.

icin-bekar.jpg

Öncelikle ilçede faaliyet gösteren medya mensuplarının 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü kutlayan Bayram Bekar, siyasete yönelikte çeşitli açıklamalarda bulundu.

İsmi 2024 yılında yapılacak olan Yerel Yönetim seçimlerinde CHP Pendik Belediye Başkan adaylığı için geçen Bayram Bekar konuşmasında, " 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Günü'nü sizlerin o günlerdeki yoğunluğundan dolayı erkenden kutlamak istedik. Hem yeni yılınızı hem de 10 Ocak Çalışan Gazeteciler Gününüzü kutluyorum. Pendik sizlerle güzel, bu ilçeye değer katıyorsunuz. Yerel medyanın desteklenmesi gerçeğini her fırsatta seslendiren bir kişiyim. Sizler güçlü olursanız, hem yerel demokrasimiz güçlü olur hem de ilçemize olan katkınız artar."

icin-20221230141956.jpg

Gazetecilerin, önümüzdeki yerel seçimlerde Pendik'ten CHP'nin belediye başkanı adayı olacak mısınız? sorusunu da cevaplandıran Bayram Bekar, " Bu konuyla ilgili günlük hayatta da çok soru alıyorum. Sağolsunlar Pendikli hemşehrilerim teveccüh gösteriyor ve bu önemli göreve bizi layık görüyorlar. Bunu da şahsıma hem hissettiriyor, hem de itici güç oluyorlar. Tabii ki her anlamda yaşadığım yere katkı sunmayı seviyorum ve bunu istiyorum. Bir çiçeği sulamak, bir sokak hayvanını beslemek ve bir hemşehrimizin sorununu çözmek beni mutlu ediyor. Trabzon kökenli bir Pendikliyim ve yıllardır bu ilçede yaşıyorum. Adaylığımız konusundaki kararı kuşkusuz, partimizin gönül verenleri, üyelerimiz, delegelerimiz ve Parti büyüklerimiz verecektir. Benim şuan adayım yada aday değilim demem şık olmaz diye düşünüyorum. Bu karar için henüz erken, önce Cumhurbaşkanlığı seçimleri var, o süreç geçtikten sonra yerel seçimler gündeme gelir ve bizde o zaman durum değerlendirmesi yaparız." diye konuştu.

BAYRAM BEKAR KİMDİR?

Bayram  BEKAR 1966‘da Akçaabat  Düzköy’de  doğdu.1976 yılından günümüze kadar Pendik’te  yaşamını sürdürmektedir. Eğitimini ilk-orta ve lise eğitimini İstanbul Pendik’te tamamlamış, sırasıyla 
• Okan       Üniversitesi     İnşaat Teknolojileri               bölümünden mezundur. 
• Travnik   Üniversitesi     Mimarlık ve Kentleşme        bölümünden mezundur. 
• Anadolu Üniversitesi     İşletme Fakültesi                   mezundur.
• Anadolu Üniversitesi     İş Sağlığı ve Güvenliği           Sertifikalı işveren vekili
• ODTÜ                               Erişilebilir İş yeri Tasarımı   Sertifika 
 
      Bayram BEKAR… 1988’den günümüze kadar Pendik te Mimarlık-Mühendislik ve İnşaat-Emlak sektöründe faaliyet gösteren BEYAZ MİMARLIK EMLAK İNŞAAT Limited Şirketinin Sorumlu müdürü sahibidir. 
      Bayram BEKAR … Demokratik Kitle Örgütlerinde, Kültür Sanat derneklerinde, Spor kulüplerinde, Yöre derneklerinde,   KURUCU, YÖNETİCİ ve GÖNÜLLÜ olarak sosyal sorumluluklar üstlenmiştir.
   CHP Üyesi olan  Bayram BEKAR, Pendik  İlçe Yönetiminde
            1 Dönem GENÇLİKTEN SORUMLU ilçe başkan yardımcılığı
           1 dönem EĞİTİM SEKRETERLİĞİ olmak üzere 2 ayrı dönemde yönetim kurulu üyeliği
  11. Dönem (2009 – 2104) Pendik’ i Temsilen İstanbul İL GENEL MECLİS’i üyeliği
  34.CHP İstanbul İl Kongresinde İl yönetimine seçilmiş İLBAŞKAN YARDIMCILIĞI görevlerinde bulunmuştur.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113