• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

BAZI VİRAJLAR ÇOK KESKİN

BAZI VİRAJLAR ÇOK KESKİN
Finali Pendik sahilinde gerçekleştirilecek olan Dünya Ralli Şampiyonası?nın 4. ayağı tüm hızıyla devam ediyor. Kamuoyuna bir açıklamada bulunan dünyaca ünlü pilot Petter Solberg Pendik etabının beklenenin aksine çok zor olduğunu belirterek; ?Bazı virajlar

2010 Dünya Ralli Şampiyonası’nın (WRC) 4. ayağı olan Türkiye Rallisi Pendik'in Ömerli bölgesinde tüm hızıyla devam ediyor. Pendik sahildeki servis alanına gelen pilotlar hem hasar gören araçlarını onarıyor hem de yeni taktikler için takımlarıyla görüş alışverişinde bulunuyor. Pendik Belediyesinin katkılarıyla düzenlenen servis alanında pilotlarla yaptığımız görüşmelerde, 2010 Dünya Ralli Şampiyonası’nın sanıldığından da zor geçtiğini öğreniyoruz. Açıklamada bulunan dünyaca ünlü pilot Petter Solberg, Ömerli’de bazı virajların çok keskin olduğunu belirtiyor. Pendiklilerin yoğun ilgisinden duyduğu memnuniyeti dile getiren Solberg; “Sahilde kurulan servis alanı oldukça profesyonel bir ekip tarafından organize edilmiş. Ekip olarak oldukça rahatız, servis alanında ki çalışma arkadaşlarımız oldukça rahat çalışma ortamında işlerini halledebiliyorlar’’diyerek emeği geçen herkese teşekkür etti.

633 milyon kişi takip ediyor

Sultanahmet’te start alan ve sırasıyla Riva, Şile ve Ömerli bölgelerinde devam eden yarış Pazar günü saat 15:45’de Pendik sahilinde son bulacak. Dünya basını ve ulusal basın da yarışmayı yakından takip ederken televizyoncular ve gazeteciler şampiyonayı izleyicilerine sağlıklı bir şekilde aktarmak için adeta birbirleriyle yarışıyorlar. Dünyanın önde gelen TV lerinden ESPN, Eurosport,CNN, Türkiye’den de NTVSPOR, CNN TÜRK, TRT daha bir çok kanal canlı yayınlarla şampiyona heyecanını dünya üzerinde yaklaşık 633 milyon kişiye aktarıyorlar.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113