• BIST 9995.47
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 17 °C

Bayram Bekar CHP Örgütüyle Buluşuyor

Bayram Bekar CHP Örgütüyle Buluşuyor
Aday Adaylığı çalışmaları kapsamında mahalle toplantılarına devam eden Bayram Bekar, 26 Eylül Perşembe günü Yayalar Mahallesinde Vadi Kıraathanesinde partililerle bir araya geldi.

80 kadar partilinin takip ettiği toplantı yerel seçimlere dönük sürecin analiz edildiği ve mahallenin bir önceki seçim sonuçlarındaki oy dağılımının aktarıldığı Önder Yılmaz’ın açış sunumuyla başladı. 

Bayram Bekar, Yayalar mahallesindeki partililere adaylık gerekçelerini anlatırken, özellikle kolektif bir çalışma anlayışına duyulan gereksinimden bahsetti. Tek tek kişilerin altından kalkamayacakları kadar önemli bir sorumluluklarının olduğunun altını çizen Bekar, siyasal iktidar ve onun yerel uzantılarıyla mücadelenin ancak dayanışma karakteri yüksek bir örgütlülükle verilebileceğini belirtti. 

Pendik belediyesini 20 yıla yakın zamandır yöneten anlayışın yıprandığını, Pendiklilerin hiçbir sorununu çözemediklerini, tam tersine mevcut sorunların derinleşerek çoğaldığına dikkat çekti. 

En önemli sorunun da mülkiyet sorunu olduğunu, AKP’nin bu sorunu yoksul ve muhtaç insanları sömürmek için kullandığını belirtti. AKP’nin gerçek amacının bu sorunu çözmek değil, sorunun sürdürülebilirliğini sağlayarak “muhtaç bırakma” anlayışı üzerine oturduğunu ifade etti.

Yayalar mahallesinde de benzer sorunların hem de büyük araziler üzerinde yaşandığını belirten Bekar, bu sorunların sosyal belediyecilik anlayışının örneklerini veren Kartal, Maltepe ve Kadıköy’ün CHP’li belediye yönetimleri tarafından halk yararına ve çok kısa sürelerde çözüldüğüne işaret etti. 

Partililerden gelen soruları da yanıtlayan Bekar, belediye yönetiminin halkla yönetim arasında güven esasına dayalı olması gerektiğini, kendilerinin de bu güven anlayışını hem tesis edeceklerini ve hem de bu anlayışı kurumsallaştıracaklarını ifade etti. Belediye yönetimlerinin halka tepeden bakan anlayışını ortadan kaldıracaklarını ve hem saydam hem de iletişim kanalları açık bir yönetim oluşturacaklarını belirtti.

Bayram Bekar 4 Ekim tarihinde Pendik Yunus Emre Kültür Merkezinde, tüm parti örgütünün katılımıyla bir adaylık tanıtım toplantısı düzenleyeceklerini ve tüm partilileri oraya davet ettiklerini sözlerine ekledi. 

Toplantı katılımcılar ile Bayram Bekar’ın sohbeti ve fotoğraf çektirmeleriyle son buldu.







  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113