• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 11 °C

Bayanların da fikirlerini önemsiyoruz

Bayanların da fikirlerini  önemsiyoruz
Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, eşi Dr. Fatma Yazıcı?yı misafir eden Bitlisliler?e sürpriz yaptı. Başkan Yazıcı, ziyarete daha sonra katılarak eşi ve Bitlisli bayanlarla bir araya geldi.

Başkan Yazıcı ve Eşinden Bitlisliler Derneği’ne Ziyaret

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı’nın eşi Dr. Fatma Yazıcı, Tuzla Belediyesi Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürü Pınar Bulut ve AK Parti Tuzla İlçe Kadın Kolları Başkanı Münire Güçlü, Tuzla Bitlisliler Derneği’nin kadın kollarını ziyaret etti. Yoğun katılımla misafir edilen Dr. Fatma Yazıcı ve beraberindekiler, derneğin şark köşesinde yerde oturarak bayanlarla sohbet etti. Yeni kurulan dernekteki birlik ve beraberliği takdir eden Dr. Fatma Yazıcı, periyodik aralıklarla toplanılması tavsiyesinde bulundu. Tuzla Belediyesi’nin hazırlığını sürdürdüğü 3. Kadın Şöleni’ne Bitlisli kadınları da davet eden Yazıcı, “Çok yönlü faaliyetlerimizde bayanların da fikirlerini ve katılımını önemsiyoruz. Tuzla’nın her alanda gelişmesi için sizlerin isteklerine karşılık sunmaya, yapacağınız çalışmalara destek vermeye devam edeceğiz. Yapacağınız her çalışmada yanınızda olmak, birlikte imza atmak istiyoruz” dedi.

Dr. Fatma Yazıcı, Bitlisli bayanlara sanat ve meslek kurslarına katılım tavsiyesinde bulundu.

 Başkan Yazıcı da Ziyaret Etti

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, görüşmenin devam ettiği saatlerde Bitlisliler Derneği’ne gelerek sürpriz yaptı. Dernek başkanı Bahrem Kuruağaç ve Bitlisli bayanlara ev sahipliği için teşekkür eden Başkan Yazıcı, Gönül Elleri Çarşısı faaliyetlerine katılım davetinde bulundu. Çocukların eğitimi konusunda desteğe hazır olduklarını vurgulayan Başkan Yazıcı, “Kültürünüzü yaşatın, gelecek nesillere aktarın ama daha da önemlisi insan yetiştirin. Kadınlar, bu konuda daha da özverili davranıyor. Çocukların eğitimi konusunda gerekli ne varsa biz de onu yapalım” dedi.

Bayanların yönetime katılması çağrısında bulunan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, “İstanbul ve bölgeye de hizmet verecek olan, Tuzla’da yaşama ayrıcalığını hissettiren projelerimize devam ediyoruz. Hizmet ve projelerimizde sizin kendi aranızda alacağınız kararlar bizim için muteberdir, sizlerin proje ve hizmetlerimize fikirlerinizle katkı sağlamanızı bekliyoruz” şeklinde konuştu.

 

 



  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113