• BIST 10223.14
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 19 °C

Başkan Erdoğan'dan faturalarda indirim müjdesi!

Başkan Erdoğan'dan faturalarda indirim müjdesi!
Başkan Recep Tayyip Erdoğan, 'Muhalefetin elektrik ve doğalgaz konusunda spekülatif gayretlerini boşa çıkartmak gerekiyor.

 Vatandaşlarımıza her türlü indirimi yaptık ve yapmaya devam ediyoruz. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ezdirmeyeceğiz.' şeklinde açıklama yaptı.
 

    Coronavirüs testi negatife dönen Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, çalışmalarına bugün kaldığı yerden devam ediyor.

Cumhurbaşkanı Erdoğan, bugün öğle saatlerinde İstanbul'un Üsküdar ilçesi Kısıklı'daki konutundan çıkarak, cuma namazını kılmak için Çamlıca Camii'ne geçti.

Cami çıkışı gazetecilerin sorularını yanıtlayan Erdoğan'ın açıklamalarından satır başları şu şekilde;

'PAZARTESİ GÜNÜ ARAP EMİRLİKLERİ'NE GİDİYORUM'
Bu süreci çok çok rahat atlattım. Tabii ki bunda aşının faydası muhakkak oldu. Ben 2 Sinovac, 3 de BioNTech oldum. Aşıların tesiriyle rahat bir şekilde ve kısa zamanda bunu geçirmiş oldum. 4-5 gün içerisinde negatife döndük. Bu süreç içerisinde de ne kırgınlık ne yorgunluk ne bitkinlik olmadığı gibi evde de çalışmalarımı, uluslararası, ulusal, hepsini yürüttüm. 


'EŞİM BENİ YALNIZ BIRAKMAZ'
Eşim henüz atlatamadı. Pazartesine kadar atlatır diye bekliyorum. Karantina sürecimde de çalışmalarıma devam ettim. Pazartesi günü Birleşik Arap Emirlikleri'ne gidiyorum. Eşimin rahatsızlığı benden bir gün sonra başladı. Fakat henüz atlatamadı ve şu anda da bütün tedbirlere devam ediyor. Fakat rahatsızlığı inanıyorum ki pazartesi gününe kadar dua ediyorum atlatır. Çünkü seyahate birlikte gitmek gerekiyor O beni yalnız bırakmaz.

RUSYA-UKRAYNA KRİZİ
Bir Rusya-Ukrayna krizi var onunla ilgili attığımız adımlar var. Ukrayna ziyaretimizden sonra Türkiye'yi takip eden ülkeler var. Onlarla da görüşmeleri yürüttük. Azerbaycan ile ilgili gelişmeler olumlu seyrediyor. Dünyadan tabi kopuk bir siyaset veya liderlik olmaz. Dünyayı da yakından takip ediyoruz.

ELEKTRİK VE DOĞALGAZ KONUSU
Muhalefetin spekülatif, elektrik ve doğal gaz konusundaki gayretlerini de boşa çıkarmak gerekiyor. Muhalefetin yaygarasını kopardığı gibi bir durum söz konusu değil. Batı'da şu anda elektrik fiyatları doğalgaz fiyatları nerelerde bizde ise biz vatandaşımızı rahatlatabilmek için elimizden gelen her türlü indirimi uyguladık ve uygulamaya devam ediyoruz. Vatandaşımızı enflasyona ezdirmedik ve ezdirmeyeceğiz.

GEÇMİŞ OLSUN MESAJLARI
400'e yakın mesaj vardı. Onları gözden geçirdim. Onlara geri dönüş yapacağım. Dünya liderlerinden de geçmiş olsun mesajları vardı. Bugün bin Hatmi Şerif'in indirilmesi de bizim için ayrı bir güç oldu. KAYNAK:TRHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113