• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 19 °C

AYGD, ilk kongerisini yaptı

AYGD, ilk kongerisini yaptı
Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği?nin ilk kongresinde, başkanlığa, kurucu başkan Hakan Manici getirildi. Tüzük değişikliğine de gidilen kongrede, yönetim kurulu üye sayısı, 14?e yükseldi. 9 Şubat?ta, Anadolu Yakası?ndaki tüm bürokratların davetli olduğu


Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği, kuruluşundan sonraki ilk kongresini gerçekleştirdi. Dernek merkezindeki kongreye, üye 47 gazetecinin tamamıı katıldı. Tek liste ile seçime giren derneğin kurucu başkanı Hakan Manici, geçici heyecanla kurulmadıklarını ve bu nedenle, sürekli çalışıp, üretme azmi içerisinde olduklarını söyledi.
2011 yılı için kongre sonrası, yine aynı hızla çalışmalarının devam edeceğini ve projeleri, üyeler ile birlikte değerlendireceklerini anlatan Manici; “Bizimle aynı heyecanı paylaşan, aynı sorumluluğu taşıyan meslektaşlarımızla birlikte, her türlü sorunun üstesinden geleceğimize inanıyorum.” dedi.
SERTİFİKALI EĞİTİM SEMİNERLERİ
l 2011 yılı içerisinde belirli aralıklarla, üyelerine yönelik olarak gerçekleştirilecek olan ve konusunda deneyimli gazetecilerin vereceği eğitim seminerleri düzenleyeceklerini de ifade eden dernek başkanı, bu eğitim seminerleri sonunda katılımcılara, sertifika verileceğini de sözlerine ekledi. 
BÜYÜK BULUŞMA
9 ŞUBAT’TA
Anadolu Yakası Gazeteciler Derneği ve üyeleri için, 9 Şubat 2011 tarihinin, çok önemli olduğunu hatırlatan Manici şöyle konuştu;
“Biz, kuruluş amacımızdan ve ilkelerimizden asla taviz vermeden yolumuza devam edeceğiz. Her geçen gün, sesimizi daha büyük kitlelere duyurmak için çalışacağız. Bu amaçla, 9 Şubat 2011 tarihinde, İstanbul’un Anadolu
Yakası’ndaki tüm ilçelerdeki kaymakam, belediye başkanları, mili eğitim müdürleri ve ilçe emniyet müdürlerinin de yer alacağı, kısacası tüm bürokratların davet edileceği büyük bir kokteyl düzenleyeceğiz. Onlarla bir araya gelerek, derneğimizi ve hedeflerimizi anlatacağız. Halkımızın doğru ve tarafsız haber alabilmesi için fikir alış verişinde bulunacağız.”
SORUNLAR VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ
Bugün ülkemizde görev yapan hemen her gazetecinin, bir çok sorunla karşılaştığını, bu sorunların, bölgelere göre farklılık gösterebildiğini de hatırlatarak, “Biz de, Anadolu Yakası’nda görev yapan gazeteciler olarak üyelerimizin karşılaştıkları sorunları tesip etmeye başladık. Öncelikle, bu sorunların tespit edilmesinin ardından, daha sonra çözüm önerileri konusunda yine görüşmeler yapacağız ve bunların çözümü için söz konusu taleplerimizi, ilgili makamlara aktaracağız.” şeklinde konuştu.
Yönetim kurulunda yer alan tüm arkadaşlarının, kendisi ile aynı heyecanı paylaştığının da altını çizen dernek Başkanı Hakan Manici, “2011 yılı, bizim için çok çalışmakla geçecek, belki yorulacağız. Ancak çalışmalarımızın sonuçlarını görmeye başladıkça, bu yorgunluğumuz yok olacak. Biz ve yönetim kurulu arkadaşlarımız, tüm üyelerimizle birlikte buna inanıyoruz.” dedi.
Yeni Yönetim Kurulu şu isimlerden oluştu;
Hakan Manici, Cengiz Doğan, Necmi Sezen, Dilek Kaya, Tamer Aydemir, Ümit Kahyaoğlu, Halil Topal, Aytekin Yaşar, Kadir Toprakkaya, Musa Has, Ömer Faruk Gerçek, Kadir Gür, Sinan Beratl?gil, Oktay Eroğlu
Denetleme kurulu
Enver Tuksal, Kubilay Öztürk, Ahmet Işıkdağ
Disiplin Kurulu
Kenan Çakal, Mehmet Yıldırım, Selim Akdoğan

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113