• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

?ATAM izindeyiz? diyenler hep izinde kalmışlar

?ATAM izindeyiz? diyenler hep izinde kalmışlar
AK Parti Kartal İlçe Seçim Koordinasyon Merkezi tarafından tertiplenen yemekli bir toplantıda, sivil toplum kuruluşu temsicilerine hitap eden Devlet Bakanı Egemen Bağış, Türkiye?nin, AK Parti Hükümeti ile hizmetle tanıştığını kaydederek, ?Atam izindeyiz


26 Mayıs akşamı, sivil toplum kuruluşu yöneticileri için tertiplenen yemekli toplantı, milletvekili Mehmet Sekmen, milletvekili aday adayı Abdurrahman Karaismailoğlu, çeşitli oda, dernek ve spor kulübü yöneticileri, mahalle muhtarları ve ilçe yöneticilerinin katılımıyla gerçekleşti.
MİLLETİMİZ BİZİ DAHA GÜÇLÜ BİR ŞEKİLDE İKTİDAR YAPACAK
Programda ilk olarak söz alan AK Parti Kartal İlçe Başkanı Av. Temurhan Yıldız, “Gerçekleştirilen hizmetleri de, sağlanan istikrar ortamını da, AK Parti iktidarıyla Türkiye’nin geldiği noktayı da, milletimiz tüm çıplaklığıyla görüyor. Bu nedenle, 12 Haziran seçimlerinde, milletimizin, bizi yeniden ve daha güçlü bir şekilde iktidar yapacağından kuşkumuz yok.” şeklinde konuştu.
BAŞBAKANIMIZA REKOR BİR OY’LA JÜBİLE YAPTIRALIM
Daha sonra söz alan Devlet Bakanı Egemen Bağış, “12 Haziran seçimleri, Türkiye’nin kaderini belirleyecek bir seçimdir ve İstanbul 1. birinci bölgeden aday olan sayın Başbakanımız, bu seçimle jübile yapacağı için 1. bölgenin ayrı bir önemi ve önceliği var. Bu nedenle, sayın başbakanımıza rekor bir oy’la jübile yaptırabilmemiz için, sizlerden özel destek ve çalışma bekliyoruz.” sözleriyle, konuşmasına başladı. 
BAŞARIMIZIN SIRRI, MİLLETİMİZE OLAN SEVGİMİZDİR
9 yıllık iktidarları döneminde, ülkede gerçekleştirilen hizmetlerle ilgili bilgi de veren Devlet Bakanı Egemen Bağış, konuşmasında, “AK Parti olarak başarımızın sırrı, milletimize olan sevgimizdir. Bu sevgi nedeniyle, hep daha iyisini ve daha güzelini yapmaya çalıştık. Hiç bir zaman milletimizi yarı yolda bırakmadık ve hiç bir konuda milletimizin başını önüne eğdirmedik. Sırtımızı, hep milletimize yasladık ve milletin iradesini, hep en üstte tuttuk.” ifadesinde bulundu.
ALLAH, BU ÜLKEYİ KOALİSYONDAN KORUSUN
Sözlerine, “AK Parti, bu milletin vicdanında kurulmuştur.” diyerek, devam eden Bakan Bağış, konuşmasını “Allah, bu ülkeyi, bir daha karanlık koalisyon dönemlerine döndürmesin. Allah, bu ülkeyi koalisyondan korusun.” sözleriyle tamamladı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113