• BIST 10078.19
  • Altın 2425.048
  • Dolar 32.2428
  • Euro 34.7943
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 11 °C

Arden Market'in 13'üncü şubesi Kurtköy'de hizmete girdi

Arden Market'in 13'üncü şubesi Kurtköy'de hizmete girdi
Gıda sektöründe ezberleri bozacak olan, kalitesiyle sağlığınıza iyi gelecek fiyatıyla cebinize bereket verecek olan Arden marketler zincirinin Pendik halkası Kurtköy'de muhteşem bir açılışla hizmeti girdi.

Kurtköy Ankara Caddesi'nde Dualarla hizmete giren Arden Market'in açılışına vatandaşlar büyük ilgi gösterdi. Açılış dolayısıyla tüm ürünlerde maliyetine yakın fiyatlarla satışlar gerçekleştirildi.

Özellikle Helal Et konusunda iddialı olan Arden Marketleri, kendi kuruluşu olan Akdeniz Toros Ürünlerini üreticiden tüketiciye sunuyor.

Arden marketlerde satılan tavuklar, yüzde 100 bitkisel yemle besleniyor ve 90 güne varan yetişme süresiyle tüketiciye sunuluyor. Kesimlerde tavuklara elektro şok verilmiyor ve tek tek Besmele ile kesim yapılıyor. Piliçler haşlama kazanına girmiyor, kuru yolum tekniğiyle tüylerinden ayrılıyor. En önemli nokta ise hiç bir katkı maddesi ve antibiyotik kullanılmadan üretim gerçekleştiriliyor.

Firma yetkilileri, " Müşterilerimizin çocuklarına güvenle yedirebileceği özlenen köy tavuğu lezzetini sunuyoruz." diye konuştular.

 2007 yılında İstanbul Çengelköy'de faaliyete başlayan Arden market zincirinin 13 marketi bulunuyor ve Türkiye'nin en önemli market zinciri olma yönünde hızla büyümeye devam edeceği ifade ediliyor.

Mağaza yetkilileri hedeflerinin yıl sonuna kadar 50 market açmak olduğunu ifade ederek, "Arden, kaliteli, güvenli ve hesaplı alışverişin adresi sloganıyla müşterilerimize en iyi hizmeti sunmayı dert edinmiştir. Arden olarak ürün seçimi ve tedariğinde olmazsa olmaz kriterlerimiz; güven, kalite, doğallık, tazelik olmakla beraber bu ülkülerimizden taviz vermeden müşterilerimize ulaşımı keyifle sağlamaktır."

Arden marketlerinde satılan etlerde kendi kuruluşu olan Akdeniz Toros markasının güvencesinde. Akdeniz Toros'ta dana eti ürünler, İslami kurallara azami riayet gösterilerek kesiliyor. Etlerin iki yaşını geçmemiş genç dana eti olmasına özen gösteriliyor.

Yetkililer, " Akdeniz Toros şarküteri ürünlerini, yüksek ilmi değerlerle yetişmiş Hocalarımız refakatinde, kesim sırasında İslami kuralları yerine getirdiğimiz genç dana etlerinden hazırlıyoruz. Kendi özel baharat karışımlarımızla, şarküteri ürünlerimiz olan; sucuk, salam, sosis, pastırma ve kavurma ürünlerimizi tam anlamıyla Helal ve sağlıklı olması şartıyla damak zevkinize  uygun, doğal hali ile üretiyoruz."diye konuştular.

Arden Market Kurtköy şubesinde indirimli satışların, her dönem devam edeceği yetkililer tarafından ifade edildi.

7.jpg

dua.jpg

11-003.jpg

16.jpg

111-001.jpg

20170825_105744.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113