• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 18 °C
  • Ankara 21 °C

Arda Güler Fenerbahçe'ye dönüyor!

Arda Güler Fenerbahçe'ye dönüyor!
Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, resmi temaslarda bulunmak üzere Almanya’nın başkenti Berlin’e geldi.

Sezon başında Fenerbahçe'den 20 milyon euroluk bonservis bedeliyle Real Madrid'e transfer olan fakat yaşadığı sakatlıklar sebebiyle bir türlü forma şansı bulamayan Arda Güler'in Fenerbahçe'ye kiralanabileceği iddia edildi.

Real Madrid'e yakınlığı ile bilinen Defensa Central'de yer alan habere göre Real Madrid, yaşadığı sakatlıklar sebebiyle hiçbir resmi karşılaşmada forma giyemeyen Arda Güler'i maç ritmini yakalamak adına Fenerbahçe'ye kiralayabilir.

"FENERBAHÇE BİR MİLYON EURO TEKLİF ETTİ"

Habere göre Fenerbahçe, Real Madrid'e Arda Güler için 1 milyon euro kiralama ücreti teklif etti. Real Madrid'in de bu teklifi kabul edebileceği öne sürüldü.

Ayrıca Fenerbahçe'nin Arda Güler'in Real Madrid'den kazandığı yıllık ücreti de karşılayabileceği detay olarak verildi.

f-jzbfjwcaa-poh.jpg

İSPANYOL MUHABİRİN BASKISI TEPKİ ÇEKTİ!

Milli arada İstanbul'a gelmek üzere havalimanına giden Arda Güler'e İspanyol muhabirin baskısı taraftarın yoğun tepkisini çekti. Olayın taciz olduğunu belirten taraftarlar, muhabir için, "Sana uzaklaştırma emri çıkarmaları lazım." diyerek tepki gösterdi.

Arda Güler; İspanyol muhabirin, "Ne zaman sahalara dönersin? Ancelotti ile konuştun mu?" gibi sorularını yanıtsız bırakırken, "İyileşme sürecin nasıl gidiyor?" sorusuna "İyi, iyi" şeklinde cevap verdi.

MARCA GAZETESİ: "ARDA'NIN GELİŞİMİ İÇİN BÜYÜK HATALAR YAPILMIŞ"

Real Madrid’de üçüncü sakatlığını yaşayan Arda Güler için Marca Gazetesi çarpıcı bir makale yayınladı. İspanyol ekibinde 37 yıl kondisyoner olarak görev yapan Jose Luis San Martin konuyla ilgili şu ifadeleri kullandı:

"Arda teknik açıdan muhteşem. Ancak 1.75 cm boyu ve 69 kilo olduğu ortaya çıktı. Yani akademi seviyesindeki bir oyuncu fiziği vardı. Konu ikili mücadeleye gelince rakipleri köpek balığı gibi olacaktı. Ardından üst üste sakatlıklar yaşadı ve yeni bir süreç başladı."

Geçtiğimiz günlerde görevine son verilen Real Madrid’in doktor şefi Niko Mihic’in genç yeteneğe fiziksel yükleme döneminde büyük hatalar yaptığını savunan Martin, “Mihic Arda’nın yaşadığı sakatlıklar sonrası görevden alındı. Arda’ya yüklemeler sırasında büyük hatalar yapılmış. Güler’in fiziksel eksikliği, alt ve üst vücuttaki kas kütlesini artırmak için kapsamlı bir güç çalışmasıyla telafi edilmeliydi. Bu şekilde iskelet kas sistemi tarafından absorbe edilecekti” diye konuştu.

f-jzbvdweaaozjb.jpg

REAL MADRİD'DE TAM 9 SAKAT VAR

Sezona iddialı bir kadro ile giren Real Madrid'de sakatlıklar can sıkıyor. 9 yıldız oyuncusunun yaşanan sakatlıklar sebebiyle sahalarda uzak kalması, teknik direktör Carlo Ancelotti ve ekibinin imkanlarını daralttı.

Sezonun son bölümünde iyileşmesi beklenen Thibaut Courtois ve Eder Militao'nun yanı sıra kaleci Kepa, Dani Ceballos, Eduardo Camavinga, Aurelien Tchouameni, Jude Bellingham, Arda Güler ve Vinicius Jr takımdan bir süre uzak kalacak isimler. Kaynak:Haber7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113