• BIST 10151.38
  • Altın 2448.97
  • Dolar 32.2743
  • Euro 34.9166
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 8 °C

Ankara için çok önemli uyarı!

Ankara için çok önemli uyarı!
Öğle saatlerinden itibaren beklenen gök gürültülü yağışların, Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli olması beklenirken Valilik'ten de bir uyarı geldi.

Yağışların Ankara, Bolu, Eskişehir ve Bilecik çevreleri ile Bursa'nın doğusunda kuvvetli olacağı tahmin ediliyor.

Ankara Valiliğinden sel uyarısı! Öğleden sonraya dikkat
   Son dakika! Ankara hafta sonundan bu yana art arda yaşanan sel felaketleriyle mücadele ediyor. Yapılan son değerlendirmeye göre;  bugün öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanakların, Ankara genelinde yerel olarak kuvvetli olması bekleniyor.

SEL VE SU BASKINLARINA DİKKAT
Beklenen yağışlara ilişkin Ankara Valiliği bir uyarı metni yayımladı ve ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgâr, ulaşımda aksamalar gibi olumsuzluklara karşı dikkat ve önlem çağrısında bulundu. 

METEOROLOJİ'DEN AÇIKLAMA
Meteorolojiden yapılan açıklamada, bugün öğleden sonra görülecek gök gürültülü sağanağın, Ankara, Bolu, Eskişehir ve Bilecik çevreleri ile Bursa'nın doğusunda yerel olarak kuvvetli olmasının beklendiği bildirildi. Açıklamada, ani sel, su baskını, yıldırım, yerel dolu yağışı ile yağış anında kuvvetli rüzgar gibi olumsuzluklara karşı dikkatli ve tedbirli olunması istendi.

AFAD'DAN UYARI
AFAD'dan yapılan açıklamada şu ifadelere yer verildi; ''Bugün öğle saatlerinden sonra, Ankara, Bolu, Eskişehir ve Bilecik çevreleri ile Bursa'nın doğusunda kuvvetli yağış bekleniyor. Sel, su baskını, yıldırım, dolu yağışı gibi olumsuzluklara karşı tedbirli olun."

4 KİŞİ HAYATINI KAYBETTİ
Başkent Ankara günlerdir sele teslim olmuş durumda. Sağanak yağış hayatı felç etti. Peş peşe gelen felaketler sonucu 4 kişi hayatını kaybetti. KAYNAK:TRHABER

Etiketler:
  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113