• BIST 10082.77
  • Altın 2430.881
  • Dolar 32.3957
  • Euro 34.7576
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 14 °C

Anadolu Bölge Başkanlığı Pendik'te hizmete girdi

Anadolu Bölge Başkanlığı Pendik'te hizmete girdi
Van Dernekler Federasyonu Anadolu 1.Bölge Başkanlığı Pendik Kurtköy'de törenle hizmete girdi.

Van Dernekler Federasyonu Anadolu 1. Bölge Başkanlığı Körtköy'de düzenlenen görkemli bir törenle ve Dualar eşliğinde açıldı.

Başkanlığını siyasetçi-işadamı Murat Çevik'in yürüttüğü dernek, Ankara'dan-Kadıköy'e kadar olan alanda etkili olacak.

Açılışta bir konuşma yapan Başkan Murat Çevik, " Bizler devletimizin ve milletimizin birlik ve beraberliği için çalışıyoruz. Sivil toplum çatısı altında milletimize ve bölgemize hizmet etmeyi arzuluyoruz. Çok güzel işler yapıyoruz, insanlara faydalı olmaya çalışıyoruz. Çok sayıda üyemiz var, binlerce doğu ve güneydoğu kökenli hemşehrimiz var. Hepsi de tek vatan tek bayrak diyor. Bizlerde atık temsil noktalarında var olmak istiyoruz. Temsilde adaletin sağlanması gerektiğine inanıyoruz. Bu düşüncelerimizi her fırsatta yetkililere iletiyoruz ve artık bir adım atılmasını bekliyoruz."diye konuştu.

Dernek Merkezinin açılışına AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, Belediye Başkan Yarıdmcısı Öznur Şahin Canayakın, Van Dernekler Federasyonu Başkanı, Doğu ve Güney Doğu Dernekler Federasyonu yöneticileri, Pendik'teki STK başkan ve yöneticileri, AK Parti Pendik Belediye Başkan Aday Adayı Atakan Yüce, Ramazan Öztürk ve çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0015-017.jpg

dsc_0019-017.jpg

dsc_0045-004.jpg

 

Anadolu 1. Bölge Van Dernekler Fedarasyonu Bölge Yönetimi şu isimlerden oluştu;

 Yönetim Kurulu Başkanı Murat Çevik, Başkan Yardımcıları Ahmet Turak, Maşruk Koç, Genel Sekreter Sami Zana Arslan, Genel Sekreter Yardımcısı Haşim Avras, Sosyal İşler Komisyon Başkanı Mehmet Bozkızıl, Sosyal İşler Komisyon Başkan Yardımcıları Bedrettin Akyol, Adnan Kitmur, Fevzi Karakoç, Mali İşler Komisyon Başkanı Hakim Talay, Malı İşler Komisyon Başkan Yardımcıları Ali Tanış, Alper Tanış, Alper Lülesu, Arge İşleri Komisyon Başkanı Mehmet Hanifi Paşa, Arge İşleri Komisyon Başkan Yardımcıları Ayddın Kulaz, Abdulbaki Çevik, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkanı Sait Baday, Yerel Yönetimlerden Sorumlu Komisyon Başkan Yardımcıları Ali İhsan Taşdemir, Habib Öner, Eğitimden Sorumlu Komisyon Başkanı Şahin Akınay, Eğitimden Sorumlu Başkan Yardımcıları Mehmet Çiftçi, Emrah Toprak, Denetleme Kurulu Başkanı Mehmet Erbecer ve İstişare Komisyonu Başkanı Osman Bozkurt

dsc_0032-013.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113