• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 17 °C

Ali Babacan'dan İstanbul seçimi açıklaması!

Ali Babacan'dan İstanbul seçimi açıklaması!
DEVA Partisi Genel Başkanı Ali Babacan yerel seçime tek başına gireceklerini açıklarken İstanbul adayı için dikkat çeken ifadelerde bulundu.

Yerel seçimlere adım adım yaklaşılırken partilerin ve ittifakların çıkaracakları adaylar merak ediliyor. İYİ Parti'den sonra seçimlere tek başına gireceklerini açıklayan DEVA Partisi'nin Genel Başkanı Ali Babacan, Ankara, İstanbul ve İzmir gibi büyükşehirlerde ittifaka kapıları kapattı. Babacan, 3 büyük şehir için aklıda adayların olduğunu ancak bu isimleri kendisinden başka kimsenin bilmediğini söyledi. Babacan, Ekrem İmamoğlu'na da kapıyı kapattı.

ANKARA VE İSTANBUL ADAYLARI KİMLER? 

Bir grup gazeteci ile görüşen Ali Babacan, "İstanbul, Ankara ve İzmir için aklınızda aday var mı?" şeklindeki soruya "Aklımda aday var ama benden başkası bilmiyor. Genel merkezimizin komisyonları görüşme yapacak, karar verilecek" cevabı verdi.

ADAYLAR NE ZAMAN AÇIKLANACAK? 

Ali Babacan, "İsimler ne zaman belirlenir?" sorusuna ise "Niyetimiz İstanbul ve Ankara'yı erken açıklamak. Bazı yerlerde gecikebilir. DEVA belediyeciliği, temiz belediyecilik diye manifesto yayınlıyoruz ve aday olacak kişiler ona imza atıp aday olacak." karılığı verdi.

BÜYÜKŞEHİRLERDE İTTİFAK OLMAZ 

İttifaka kapıları kapatan Ali Babacan, "Zaten CHP'de bunu kaldıracak psikoloji yok. CHP'deki popülizm 'İttifak yanlıştı, niye bu partileri kattınız' şeklinde. Ortak bir anlayış olmadan ittifak mümkün değil. Münferit yerlerde işbirliği yapılabilir ama büyükşehirlerde olmaz." dedi.

İMAMOĞLU GELENE KADAR AÇIKLARIZ 

İBB Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun “İstanbul’da muhalefeti bir arada tutmak için çıkacağı tur" da sorulan Ali Babacan, “Böyle bir şey çok mümkün gözükmüyor ama olsa bile biz çoktan adayımızı açıklamış oluruz” dedi. KAYNAK:HABER7

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113