• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 17 °C

Akşener'den iddialı sözler: Herkes kendini ayarlasın 100 bin...

Akşener'den iddialı sözler: Herkes kendini ayarlasın 100 bin...
Parti kurma hazırlıkları devam eden Meral Akşener 2019 Cumhurbaşkanlığı seçimi için iddia bir çıkış yaptı. Meclis'te grubu olsa da olmasa da 100 bin imza ile aday olacağını söyleyen Akşener, "Herkes kendini ayarlasın" dedi.

MHP'den ihraç edilmesinin ardından yeni parti çalışmalarında sona gelindiğini belirten Meral Akşener, ortak aday çıkarma fikrine sıcak bakmadığını söyledi. Akşener 2019 Başkanlık seçimi içinse 100 bin imzayla geleceğim diyerek iddialı konuştu.

Yeni parti kurma çalışmalarını sürdüren eski MHP'li Meral Akşener, Akşener, yeni partiye ilişkin olarak, "Ankara'da 25 Ekim'de partinin ismi, logosu ve kurucular kurulunun tamamını açıklayacağız" açıklamasında bulundu.

"100 BİN İMZA İLE GELECEĞİM HERKES HAZIR OLSUN"

 Sözcü gazetesine konuşan Akşener, "İster grup, ister başka bir şey olsun, eğer cumhurbaşkanlığına aday olursam, 100 bin imzayla müracaat ederek geleceğim. Buradan bunu açık açık söyleyeyim, herkes kendini ayarlasın." dedi.

"ORTAK ADAY" AÇIKLAMASI

Akşener "CHP'den de, başka bir siyasi yapıdan da cumhurbaşkanlığı için ‘Bizden aday ol' ya da ‘Ortak aday ol' diye bir teklif gelmedi. Ortak adayın sonuçlarını daha önce gördük, doğru da bulmuyorum. Düzgün bir yarış olmalı ve bu yarışın sonunda kazanan da, kaybeden de sonuca saygı göstermelidir. Herkese söz veriyorum, tek bir oylarının bile zayi olmaması için çalışacağız." dedi.

“GÜNEYDOĞU'YU DOLAŞACAĞIM”

21 aydır sokaklarda, esnaf elini sıkarak, meydanlarda, küçük, izbe salonlarda bir şey anlatmaya çalışıyorum. Biz, Türkiye'ye ait bir bayram sofrası getirmek istiyoruz. Ahlat'ta kirasını şahsımın ödeyeceği, bir apartmanın üçüncü katında bir ev kiraladım. Ahlat, Türk tarihinin başlangıcıdır. Farklı kökenlerden pek çok insan orada yaşamaktadır. Partinin açıklamasını yaptıktan sonra 15 gün gideceğim ve Güneydoğu'yu şehir şehir dolaşacağım. Her ilde, sokaklarda insanlarımızı dinleyeceğim. Gideceğim bir kahveye “Arkadaş bana ne anlatırsın ve ne sorarsın” diyeceğim. Buna ihtiyaç olduğunu görüyorum.

İNTERNETHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113