• BIST 10218.58
  • Altın 2444.587
  • Dolar 32.193
  • Euro 34.7877
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 20 °C

AK Parti'den terör saldırısına büyük protesto!

AK Parti'den terör saldırısına büyük protesto!
Ortaköy Reina’da meydana gelen hain terör saldırısı, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı'nın düzenlediği teröre karşı birlik yürüyüşüyle protesto edildi.

Ortaköy Camii önünde başlayan protesto yürüyüşüne İl Başkanı Dr. Selim Temurci, İl Yönetim Kurulu Üyeleri, İlçe Başkanları  ve Belediye Başkanları ile çok sayıda teşkilat mensubu katıldı.

Biz birlikte Türkiye’yiz

Saldırının yapıldığı Reina’da son bulan teröre lanet yürüyüşü sonrasında olay yerine karanfiller bırakılarak, dualar edildi. Burada yaptığı basın açıklamasında, birlik ve beraberlik vurgusu yapan İl Başkanı, sözlerine şöyle devam etti: “Toplumun her rengi, her farklılığı bizim zenginliğimizdir. Camiler’de bizimdir. Kiliseler’de, Havralar’da bizimdir. Türküyle, Kürtüyle, Lazıyla, Çerkeziyle hangi meşrepten, mezhepten olursa olsun; Sünni’siyle, Alevi’siyle, Gayrimüslimiyle bu toprakların değeridir. Biz birlikte Türkiye’yiz. Birlik olduğumuzda neler yaptığımızı 15 Temmuz’da tüm dünyaya gösterdik. Bütün İstanbul olarak buradayız. Terör nereden gelirse gelsin, kimden gelirse gelsin, kime yönelik olursa olsun lanetlemek için buradayız. Uluslararası teröre dikkat çekmek için buradayız. Terörün bir insanlık suçu olduğunu ve onun karşısında yekvücut olduğumuzu haykırmak için buradayız. Bu ülkenin bütün değerlerine sahip çıktığımızı vurgulamak için biraradayız. AK Parti’de bir medeniyetin anlayışıyla siyaset yapanlar olarak şunu terör odaklarına söylemek istiyorum. Bu topraklarda yaşayan herkes değerleriyle, farklılıklarıyla bizimdir. Bizler de bunun teminatıyız.”

Milletimiz müsterih olsun, Allah’ın izniyle terör tamamıyla bitirilecek

Dr. Selim Temurci, sözlerini şöyle tamamladı: “Milletimiz müsterih olsun, Allah’ın izniyle terör tamamıyla bitirilecek. Devletimiz tüm gücüyle terörü kaynağında yok etmek için operasyonlar yapıyor. Misafirlerimizi böyle uğurlamak bizleri derinden üzüyor. Yılbaşı gecesi yapılan saldırı hepimize karşı yapılmıştır. Milletimiz teyakkuz halinde olmalıdır. Kardeşliğimizi bozamayacaklar. Gün birlik, beraberlik günüdür. Sağduyulu olacağız ve oyunlarına gelmeyeceğiz. Güvenlik güçlerimize elimizden gelen desteği verelim. Küresel bir terör saldırısıyla karşı karşıyayız. Milletimizin farklılıklarını kutuplaşmaya döndürmek istiyorlar. Buna müsaade etmeyeceğiz. Bu saldırılar Fransa’da da, Orlando’da da olmuştur. Bizler 15 Temmuz ruhuyla, kimden gelirse gelsin terörün her türlüsünün karşısındayız. Allah’ın izniyle terörü el birliğiyle milletimiz bertaraf edecektir. Bundan kimsenin şüphesi olmasın.”

ormal-toplu-8195692_n.jpg

bufe-normal-3151914487_n.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113