• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

AK Parti ile ipler koptu mu? Erdoğan ne dedi?

AK Parti ile ipler koptu mu? Erdoğan ne dedi?
Yeniden Refah Partisi AK Parti ile müzakerelerin kesildiğini açıklamıştı. Genel Başkan Yardımcısı ve ismi İstanbul adayı olarak geçen Mehmet Altınöz, "Bize getirdikleri teklifi kabul edemezdik, biz de yol haritamıza devam kararı aldık” dedi.

Yeniden Refah Partisi Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç, önceki gün yaptığı açıklamada ittifak görüşmelerinin kesildiğini açıkladı. YRP'nin İstanbul adayı olarak ismi geçen Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Altınöz de dün yaptığı açıklamada, seçime tek başına gerecekleri iddiasını doğrulamış ve "Bize getirdikleri teklifi kabul edemezdik, biz de yol haritamıza devam kararı aldık” ifadelerini kullanmıştı. 

Ankara kulisleri bu iddiayı konuşuyor
YRP'nin İstanbul ve Ankara adaylarını açıklaması beklenirken, Ankara kulisleri yeri bir iddia ile çalkalanmaya başladı. TGRT Haber Ankara Haber Müdürü Ahmet Sözen, canlı yayında, YRP cephesinden gelen son açıklamanın AK Parti kanadında rahatsızlığa neden olduğunu belirterek şu bilgileri paylaştı:

Erdoğan ipleri tamamen kopartmadı...
- AK Parti’de rahatsızlığa neden oldu. Görüşmeler şu an tıkandı. Ama bana gelen bazı duyumlara göre, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan yine tam olarak ipleri kopartmış değil. Yeniden Refah partisi de keza öyle.

Erdoğan, Fatih Erbakan'a dedi ki...
- Şu an görüşmeler durdu ama Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın, Fatih Erbakan ile yaptığı görüşmede “Biraz daha bekle. İstanbul, Ankara ve İzmir’de hemen aday açıklama.” dediği ifade ediliyor.

Yeniden Refah beklemeye geçti
- Görüşmeler şu an tıkansa da Yeniden Refah Partisi de bu 3 büyük il için durdurmuş durumda. Müzakereler olumlu sonuçlanmazsa, Yeniden Refah Partisi de adaylarını açıklayabilir.

YRP'nin Ankara ve İstanbul adayları...
Yeniden Refah'ta İstanbul adaylığı için Milli Görüş’ün merhum lideri Necmeddin Erbakan’ın damadı Mehmet Altınöz’ün adı öne çıkıyor. Bir diğer Genel Başkan Yardımcısı Suat Kılıç’ın da ismi İstanbul adaylığı için kulislerde anılıyor.
YRP’nin Ankara adaylığı için ise devam eden istişarelerde iki isim önde gidiyor. Adı İstanbul adaylığı için geçen Suat Kılıç, Ankara için de düşünülüyor. Öte yandan sürpriz bir isim de Ankara’da anılıyor. Partinin Gençlik Kolları Başkanı Melih Güner’in de adı Ankara için anılıyor. Kaynak:İnternethaber

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113