• BIST 8908.47
  • Altın 3006.917
  • Dolar 34.2797
  • Euro 37.1426
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 5 °C

AK Parti İlçe Başkanı Sarıkaya'dan Bayram mesajı

AK Parti İlçe Başkanı Sarıkaya'dan Bayram mesajı
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Özer Sarıkaya Kurban Bayramı dolayısıyla bir kutlama mesajı yayınladı.

İlçe Başkanı Özer Sarıkaya bayram tebrik mesajında şu görüşlere yer verdi; " Öncelikle kıymetli Pendikli hemşehrilerimin mübarek Kurban Bayramı'nı en kalbi duygularımla tebrik ediyor ve sağlık, afiyetle nice bayramlar diliyorum.

Bayramlar; sevinçtir, mutluluktur, paylaşmaktır. Bayramlar; sevgidir, kardeşliktir, barıştır. Yarın idrak edeceğimiz Mübarek Kurban Bayramı'na yine buruk giriyoruz. Üzüntülüyüz, hüzünlüyüz.. Hepinizin malumu siyonist İsrail  8 aydır Filistinli kardeşlerimize acımasızca saldırıyor ve katliam yapıyor. Binlerce kardeşimiz, evladımız bu hain saldırılarda Şehit edildi. Dünyanın gözü önünde mazlumlar hunharca öldürülüyor. Büyük acı yaşıyor ve çok üzülüyoruz. Tüm dünya bu hadise karşısında sus pus iken, mazlumların sesi olan Liderimiz Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan, güçlü bir itirazda bulunuyor ve her ortamda, Filistinli kardeşlerimizin yanında olduğumuzu haykırıyor. İnşaAllah ülkemizin ve liderimizin dik duruşu, güçlü duruşu yakın zamanda bu alçakça saldırıların son bulmasına  ve katillerin yargı önüne çıkmasına vesile olacak." ifadesini kullandı.

İlçe Başkanı Özer Sarıkaya, bayram dolayısıyla çok sayıda kişinin memleketlerine doğru yola çıktıklarını da kaydederek, " Kıymetli hemşehrilerimiz ve 10 milyonun üzerinde insan bayram tatilini geçirmek ve sıla-i Rahim'de bulunmak üzede yen değiştirdi. Pendik'ten de binlerce hemşehrimiz tatil beldelerine ve memleketlerine gittiler. Kıymetli hemşehrilerime hayırlı yolculuklar diliyorum. Trafik kurallarına azami uymalarını rica ediyorum. Kazasız belasız hayırlı yolculuklar temenni diyordum." dedi.

2907017e-770a-42b4-9294-7bef688a76d5.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113