• BIST 10082.77
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 15 °C
  • Ankara 18 °C

AK Parti 5 bin kişilik orduyla Anayasa değişikliğini anlatıyor!

AK Parti 5 bin kişilik orduyla Anayasa değişikliğini anlatıyor!
AK Parti Pendik İlçe Başkanı Rüstem Kabil, teşkilat mensuplarının anayasa değişikliğini anlatmak için kapı kapı dolaştığını, 16 Nisan'a kadar tüm seçmenlere ulaşmayı planladıklarını söyledi.

AK Parti, belediye meclis üyeleri, ilçe yönetim kurulu üyeleri, kadın kolları, gençlik kolları, mahalle yönetim kurulu üyeleri, sandık kurulu üyeleri ve hatiplerden oluşan 5 bin kişilik ekiple sahada çalışma yürütüyor.

İlk etapta üye taraması yaptıklarını belirten ilçe başkanı Rüstem Kabil, hedeflerinin tüm seçmenlere ulaşmak olduğunu söylüyor.

Sabahın erken saatlerinde mahallelerde sabah kavhvaltısı ile güne başladıklarını kaydeden Rüstem Kabil, kahvaltının ardından esnaf ziyaretleri ve sivil toplum kuruluşlarıyla toplantı yaparak güne devam ettiklerini ifade ediyor.

Her sabah farklı bir mahallede  esnafla kahvaltı yaptıklarına işaret eden Kabil, " Belediye başkanımızla birlikte mahallelerde kahvaltı yaparak güne başlıyoruz. Burada esnaflarımızın sorunlarını ve isteklerini dinliyoruz, anayasa değişikliğini anlatıyoruz. Daha sonra aynı mahallede esnaf ziyareti gerçekleştiriyoruz. Sivil toplum kuruluşlarıyla geniş katılımlı toplantılar gerçekleşiriyoruz. Akşamları da ev sohbetlerine gidiyoruz. Tüm teşkilatımız referandum için seferber olmuş durumda. 16 Mart'tan sonra TBMM tatile girecek ve milletvekillerimizde bizimle birlikte çalışmaya başlayacaklar" dedi.

Evet tercihinde her geçen gün artış gözlemlediklerine de dikkat çeken İlçe Başanı Kabil, " Referandumda halkımızın tercihi  evet olacaktır. İfade edildiği gibi kararsız bir seçmen grubu var. Bu seçmen grubuna anayasa değişikliğini alattığımızda tercihi evetten yana oluyor. Buda ülkemizin geleceği adına bizi sevindiriyor." diye konuştu.

eveteler-0039.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113