• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

AK PARTİ %40

AK PARTİ %40
Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Sultanbeyli'de yaptığı konuşmada, AK Parti'nin oy oranının en az %40 olduğunu, en yakın partiden 18 puan önde olduklarını söyledi.

ARINÇ SULTANBEYLİ’DE

Devlet Bakanı  ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç,  “Türkiye Buluşmaları” kapsamında Sultanbeylililerle buluştu.

 

Devlet Bakanı ve Başbakan Yardımcısı Bülent Arınç, Ak Parti Genel Merkezi’nin “Türkiye Buluşmaları” programı kapsamında Sultanbeyli’yi ziyaret etti. Sultanbeyli Kültür Merkezi’nde düzenlenen programda Arınç’a ilgi büyüktü. Sultanbeylililer salonu hınca hınç doldururken dışarıda kurulan ekrandan ve ses sistemlerinden yüzlerce vatandaş konferansı dinlemeye çalıştı.

Arınç’tan önce açılış konuşmasını yapan Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu “Siyaseti biz; milletin gözündeki sevinçten, dudaklarındaki hayır duadan başka hiçbir hazza, zevke, makama ve mevkiye aldanmamak üzere yapıyoruz.” dedi ve “Bugün sizlere, bu ilkeleri şahsında en iyi temsil edenlerden biri olan Başbakan Yardımcımız Sayın Bülent Arınç, hitap edecek. Toplumun her kesimiyle bütünleşmeyi amaçlayan ilkeleri sizlerle paylaşacak.” diyerek sözü Arınç’a bıraktı.

  “Biz Sulanbeyli’nin başarılarıyla her zaman övündük.”

Sultanbeylilileri selamlayarak konuşmasına başlayan Arınç, “Türkiye’yi karış karış dolaşıyoruz. Sohbetler, toplantılar yapıyoruz. Bugün de sizlerle birlikte olma imkânı buldum. Çok mutluyum. Çünkü biz Sultanbeyli’nin başarılarıyla her zaman övündük. Sultanbeyli’nin güzel insanları hep iyiden, güzelden yana oldular. Hakkın, hakikatin davasına her zaman sahip çıktılar. Milletimize hizmet noktasında bizi hep sevindirdiler.” dedi.

Türkiye’nin son dönemde iyi bir çizgi yakaladığını, özgürlüklerin, demokrasinin güçlendiğini söyleyen Arınç, “Ekonomik istikrar ile siyasi istikrar doğru orantılıdır. Bu 8 yıl içerisinde biz hem siyaseten, hem de ekonomik açıdan ciddi mesafe aldık. Güçlü adımlar attık” şeklinde konuştu.

Demokratik açılım konusuna değinen Arınç, “Hükümetimize güvenin. Tek amacımız var, akan kan dursun ve ülkede barış hâkim olsun. Bunun için anayasada yapıcı hükümler var. Buna siz karar vereceksiniz.” dedi.

Bülent Arınç, geçmiş dönemde siyasetin çok yıpratıldığını kaydederek, “Ülkede sol-sağ, Türk-Kürt, Alevi-Sünni kavgası gibi yapay, bizim tarihimizde hiç görmediğimiz, dışarıdan Türkiye’ye sokulan bu hastalıklar maalesef can almaya devam ediyor” dedi ve Ak Parti'nin sandıkla iktidara geldiğini kaydederek, kendilerinin ”Ordu + CHP = İktidar, Yargı + CHP = İktidar” gibi bir formülünün bulunmadığını söyledi. 
Arınç, iktidarları döneminde büyük sıkıntılar çektiklerini, meşru hükümeti devirmeye çalışan mihrakların Balyoz, Kafes gibi darbe hikâyelerini gazetelerden okuduğunu belirterek, “Ama bugün şu anda Türkiye'de hangi ankete bakarsanız bakın, AK Parti'ye olan destek hiç bir ankette yüzde 40'tan aşağı değildir ve bizimle yarıştığını söyleyen parti ile arasında 18 puan fark var.” diye konuştu.

Konuşmasının ardından sırasıyla Sultanbeyli Belediye Başkanı Hüseyin Keskin, Ak Parti İlçe Başkanı Ali Sevinç ve Ak Parti İstanbul İl Başkanı Aziz Babuşçu’dan hediyeler alan Arınç, vatandaşları selamlayarak ilçeden ayrıldı.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113