• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Aile birliğikuracağız

Aile birliğikuracağız
İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği başkan ve yönetimi 2011-2012 eğitim öğretim sezonunda bir birliktelik için kolları sıvadı.


 Pendik Orhangazi Mahallesinde eğitim öğretime devam eden İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Başkanı Bilge Tam ve başkan yardımcısı Semra Mükanoğlu bölgede okullar arası yeni bir uygulama başlattıklarını birlikte bölgedeki okullarda hareket etme kararı aldıklarını bunun için yola çıktıklarını belittiler.
Geçtiğimiz 04 Mart Cuma günü Milli Eğitim Vakfı İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliğini ziyaret ederek yapmak istediklerini ve beraber hareket ederek yapabileceklerini Millieğitim Vakfı İlköğretim Okulu Okul Aile Birliği Başkan Yardımcısı Nur Hanım Demirkaya ve okul iderecileri ile ziyaretleri sırasında paylaşarak projelirini anlattılar.
İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu, Okul Aile Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Bilge Tam ile yardımcısı Semra Mükanoğlu, sırasıyla bölgedeki tüm okulların okul aile birlikleri ve yöneticilerini ziyaret ederek kurmak istedikleri birlikteliği anlattılar.
Okullararası dayanışma ve yardımlaşma sonrası birlikte hareket ederek bir çok şeyin üstesinden geleceklerine inandıklarını bu yüzden oluşuma hayli önem verdiklerini belirterek, var olan sorunları kolay çözmek, sorunları yerinde tespit etmek, en kısa sürede yetkili mercilere bildirmek, sonrasında takipcisi olmak için tüm okul aile birlikleri olarak bir ve beraber harekette bulunmak için yola çıktık dediler.
Başkan Bilge Tam, yapmak istediklerini okul aile birliklerine ve yöneticilerine bir bir anlatacaklarını İsa Yusuf Alptekin İlköğretim Okulu olarak önce mahalle, sonra bölge ve daha sonra Pendik okullar birliği kurma hayelimiz var bunda başarılı olmak için yoğun çaba sarfettiklerin belirten başkan Tam, amacımız ilçe genelinde eğitim ve öğretim seviyesinin diğer ilçelerin üstüne taşımak olduğunu bunu başarabilecek güçte olduklarını ifade etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113