• BIST 10319.96
  • Altın 2465.437
  • Dolar 32.2606
  • Euro 35.0379
  • İstanbul 13 °C
  • Ankara 10 °C

Ahmet Cin adaylık için ne dedi? En başarısız belediye başkanımız..

Ahmet Cin adaylık için ne dedi? En başarısız belediye başkanımız..
AK Parti İstanbul İl Başkanvekili Ahmet Cin, İl Başkanlığı'nda yerel medya mensuplarıyla biraraya gelerek İl Başkanlığının çalışmalarıyla ilgili bilgi verdi.

Yerel seçimler yaklaşırken, AK Parti İstanbul İl Başkanlığı çalışmalarını yoğun bir şekilde sürdürüyor. İl teşkilatının çalışmalarını yerel basın mensuplarına değerlendiren İl Başkan Yardımcısı Cin, hedeflerinin hem büyükşehir belediyesini kazanmak, hemde İstanbul'daki belediye sayısını artırmak olduğunu söyledi.

Kendisinin Pendik belediye Başkan aday adaylığıyla ilgili bir soru üzerine ise Cin, " Benim şuan bir görevim var. Bizim kendi başımıza hareket etme lüksümüz yok. Genel merkezimiz, İstanbul İl Başkanlığımız hangi görevi takdir ederse biz o görevi yaparız. 30 yıllık siyasi hayatımda şimdiye kadar hiç bir göreve talip olmadım. Genel Merkezimiz hangi göreve layık gördüyse onu en iyi şekilde yapma gayretinde olduk.  "diye konuştu.

İstanbul'daki belediyeleri özellikle Pendik Belediyesi'ni başarılı buluyor musunuz sorusu üzerine de Ahmet Cin, " Bizim bütün belediye başkanlarımız özveriyle çalışıyorlar. Çok güzel hizmetler yapıyorlar. En başarısız belediye başkanımız, CHP'nin en başarılı belediye başkanından çok daha iyi hizmetler yapıyor. Bu konuda kıyaslama yapmak bile doğru değil. "dedi.

24 Haziran'da başarılı bir seçim geçirdiklerine de işaret eden İl Başkan Yardımcısı Ahmet Cin, " AK Parti İstanbul'da ilk defa yüzde 50'nin üzerinde oy aldı. 24 haziranda yüzde 50.05 oy aldık. Önümüzdeki yerel seçimde bu oranı daha da yukarıya çekmek istiyoruz. Genel merkezimiz partiye en çok oy getirecek adaylarla seçime gidecektir."diye konuştu.

AK Parti Genel Merkezinin belediye başkan adaylarında aradığı 5 önemli nitelik olduğunun altını çizen İl Başkan Yardımcısı, bunları; Kibirden uzak durmak, Adil olmak, Ehliyetli olmak, liyakatli olmak ve Sadakatli olmak olarak sıraladı.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

  • Yorumlar 2
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
    Diğer Haberler
    Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
    Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113