• BIST 10276.88
  • Altın 2389.553
  • Dolar 32.3413
  • Euro 34.8304
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 15 °C

Ahi'lik ahlakını gençlere mutlaka kazandırmalıyız!

Ahi'lik ahlakını gençlere mutlaka kazandırmalıyız!
Pendik Kaymakamlığı, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklaşa yürüttükleri “Gençlerimize Güveniyoruz” projesinin ilk programı gerçekleştirildi.

"Gençlere Ahiliği aşılıyoruz."

Pendik Kaymakamlığı, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürlüğü ve Ahi Sanayici ve İş Adamları Derneği’nin ortaklaşa yürüttükleri  “Gençlerimize Güveniyoruz” projesinin ilk programı 5 Nisan 2017 Çarşamba günü Pendik Halil Kaya Gedik Mesleki Ve Teknik Anadolu Lisesi’ de  gerçekleşti.

“Gençlerimize Güveniyoruz” projesi kapsamında her hafta Çarşamba günü iki farklı okulda düzenlenecek programların ilk turu Pendik Halil Kaya Gedik Mesleki ve Teknik Anadolu Lisesi ile Kurtköy Anadolu İmam Hatip Lisesi’nde yapıldı. Programın  Pendik’te eğitim veren 15 mesleki ve teknik lisede yapılması planlanmakta.

Pendik İlçe Kaymakamı Yılmaz Şimşek, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Aytekin Yılmaz, AHİSİAD Dernek Başkanı İbrahim Çam ve Gedik Holding Yönetim Kurulu Üyesi Nurettin Beşinci'nin katılımları ile gerçekleşen konferans  gençler için oldukça verimli geçti.

Pendik İlçe Kaymakamı  Yılmaz Şimşek’in yaptığı açılış konuşmasında, Pendik Kaymakamlığı olarak projeye ortak olmaktan duyduğu memnuniyeti aktarırken, projenin amacının "Pendik’te eğitim veren mesleki ve teknik okullarda okuyan öğrenciler üzerinde ahilik bilinci oluşturarak ahi zanaatkârların yetişmesine katkı sağlamak, öğrencilerin mesleki gelişimlerine destek olmak, öğrencilere hedef ve sorumluluk bilinci aşılayarak öğrencilerin özgüven ve ahlak kazanmalarıdır." dedi.

unnamed-014.jpg

unnamed1-005.jpg

unnamed11-002.jpg

 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113