• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu kermesine yoğun ilgi

Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu kermesine yoğun ilgi
İlçemizin güzide ilköğretim okulları arasında gösterilen Abdurrahmangazi İlköğretim Okulu'nun, 6-7 Mayıs tarihleri arasında yapılan yıl sonu kermesi, yoğun ilgi gördü.

Düzenlenen kermesin açılışına, Pendik İlçe Milli Eğitim Müdürü Bahattin GÖK, şube müdürü Baki KESİK, okul müdürü Mehmet Ali KILIÇ, müdür yardımcısı Neslihan AYDIN ve okul aile birliği başkanı Gülcihan YILMAZ ile okulun öğretmenleri, velileri ve öğrencileri katıldı.

TEŞEKKÜRLER, GÖK’TEN
Kermesin açılışını gerçekleştiren ilçe milli eğitim müdürü Bahattin GÖK, burada yaptığı konuşmada, tam bir dayanışma ve ekip ruhu içinde yapılan kermes çalışmalarının, çok güzel ve takdire değer olduğunu belirterek, bu kermes etkinliğinin hazırlanmasında destek veren tüm kişi, kurum ve esnaflara teşekkür etti. Gök, konuşmasında ayrıca, kermes etkinliğinden duyduğu memnuniyeti de ifade etti.

STANTLAR DİKKAT ÇEKTİ
2 gün devam eden kermese öğrencilerin, yaklaşan Anneler Günü nedeniyle daha fazla ilgi gösterdiği görüldü. Kermeste, giyim eşyaları, yiyecekler, süs ve hediyelik eşyalar, kırtasiye malzemeleri, gözleme ve hamur işi stantları ile pamuk şekeri ve mısır patlağı stantları da yer aldı.

Okul Aile Birliği Başkanı Gülcihan YILMAZ, kermesleriyle ilgili yaptığı değerlendirmede, “İki gün süren geleneksel yıl sonu kermes çalışmalarımız, bizi de oldukça memnun etmiştir. Etkinliğimiz vesilesiyle hem okul-veli işbirliği ve dayanışması en güzel şekliyle sağlanmış oldu, hemde bu vesileyle 2 güzel gün geçirdik.” Dedi.
Bu tür etkinliklerin, dayanışma ve kaynaşmayı arttırdığını ve okula gelir temin ettirdiğini ifade eden başkan YILMAZ, etkinliklerinde emeği geçen tüm aile birliği üyelerine, sınıf temsilcisi velilere, kermesi destekleyen tüm velilerie ayrı ayrı teşekkür etti.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113