• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 23 °C
  • Ankara 18 °C

Abdullah Acar?da resim sergisi

Abdullah Acar?da resim sergisi
Pendik Esenyalı Mahallesi?nde bulunan Abdullah Acar İlköğretim Okulu, teknoloji tasarım ve resim sergisi açtı. Abdullah Acar İlköğretim Okulu, öğrencilerinin, öğretmenleri nezaretinde, yıl boyu yapmış oldukları çalışmaları, okul koridorlarında açtıkları


Geçtiğimiz 28-29 Nisan tarihleri arasında gezilen sergiyi, görsel sanatlar öğretmeni Zeynal Tuyli ve teknoloji, tasarım dersi öğretmeni Solmaz Otluoğlu hazırladı.
İlçe Arge Birim temsilcilerinin de katıldığı sergi açılışında, okul müdürü Beşir Toruk, böylesi bir günde kendilerini yanlız bırakmayan bölgedeki meslaktaşlarına teşekkür ederek başladığı konuşmasında, “Çocuklarımıza imkan sağlandığında, önemli eserler ortaya çıkardıklarına şahit olmanın mutluluğunu yaşadık.” dedi.
Pendik’te bulunan bazı okul müdür ve yöneticilerinin katılımıyla açılışı yapılan sergiye, çok sayıda veli ve vatandaşlar da ilgi gösterdi.
Teknoloji ve tasarım öğretmeni Solmaz Otluoğlu öncülüğünde, öğrenciler Kumaş Boyama Tekniği ve hayel gücü ile fotoğraf çerçevesi yapımı gibi bazı önemli buluşların sergilendiği, sergi ürünlerinin tamamı, öğrenciler tarafından tasarlandı.
Görsel sanatlar öğretmeni Zenal Tuyli’nin, resim dersinde, el işi kağıtlarından yapılan origami sanatı ve karikatürle, raptiyelerle çizgi çalışmaları, çini vs. gibi çeşitli ürünlerin sergilendiği görsel sanatlar sergisi de, katılımcıların beğenisine sunuldu.
Program sonunda davetlilere, çeşitli ikramlarda bulunuldu.
Abdullah Acar İlköğretim Okulu müdür ve idarecilerinin katılımcılara gösterdikleri ilgi ve alakadan dolayı davetliler memnuniyetlerini ifade ederek, teşekkür ettiler.
Abdullah Acar İlköğretim Okulu’nca düzenlenen resim sergisinin açılışını, okul müdürü Beşir Toruk, İsa Yusuf İlköğretim Okul Müdürü Bülent Bertan, Turgut Reis İlköğretim Okulu Müdürü Hikmet Özbitirici, Hilmi Sonay İlköğretim Okulu Müdürü Vasfi Ergün ve Elif Kitap Evi yetkilisi Musa Uludağ, birlikte kestikleri kurdela ile yaptılar.
Abdullah Acar İlköğretim Okulu tarafından açılan resim sergisinin mimarlarından Teknoloji ve Tasarım öğretmeni Solmaz Otluoğlu, görsel sanatlar öğretmeni Zeynal Tuyli ve müdür yardımcısı Resul Kotan, “Öğrencilerin yıl boyunca ve uzun uğraşlar sonucu yaptıkları çalışmalar, bizlere hayli mutluluk veriyor. Öğrencilerimizin el becerilerini ve kendilerine olan özgüveni, bu sergide görmek mümkün.” şeklinde konuştular.
Okul müdürü Beşir Toruk, öğrenciler tarafından özenle sergilenen eserleri, davetlilere tek tek gösterdi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113