• BIST 10276.88
  • Altın 2390.367
  • Dolar 32.335
  • Euro 34.7427
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 14 °C

4 yılda neler değişti neler!

4 yılda neler değişti neler!
Sadık Türker başkanlığındaki Pendik Kadın ve Erkek Berberler Odası Yönetimi geçtiğimiz 4 yılda birçok yeniliklere ve icraatlara imza attı.

Türker Yönetimi 4 yılı dolu dolu geçirdi

4 yıl önce işbaşına gelen Sadık Türker Başkanlığındaki Pendik Kuaförler Odası yönetimi daha önce hiç dokunulamaz denilen konulara dokunarak önemli işler başardı. İlk olarak Pendik’te kayıt dışı olan kuaför esnafını tesbit ederek kayıt dışılığı sonlandırdı. 7/24 saat çalışan kuaför esnafına yeni düzenlemeyle hafta tatili şartı getirildi. Erkek berberler Pazar, kadın kuaförler Salı günü dükkan açmadı ve haftada bir gün dinlenme fırsatı doğdu.

Eski yönetimden biriken borçlar bu dönemde ödenerek odaya nefes aldırıldı.  Yine kuaför esnafına Çanakkale, Konya, Bursa gibi tarihi ve turistik şehirlere geziler düzenlendi. Pendik Erkek ve Kadın Berberler Esnaf Odası Başkanı Sadık Türker, tüm sosyal aktivitelerin içinde yer alarak öğretmenler gününde emekli öğretmenleri çiçekle ziyaret etti, yaşlılar bakım evlerinde kalan insanları bedava traş ederek onların dualarını aldı.

Pendik Belediye Başkanı Dr. Kenan Şahin ve Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı ile ilişkileri ve diyaloğu iyi kuran başkan Türker, sosyal tesislerden kuaför esnafı ve aileleri için %20 indirim sağladı.

Şahsına ve yönetim kurulu üyelerine kuaför esnafının büyük bir sorumluluk yüklediğine dikkat çeken Sadık Türker, " Çok şükür 4 yılı geride bıraktık. Dolu dolu bir dönem geçirdiğimizi düşünüyorum. Bir sorumluluk aldık ve ibadet şuuruyla hizmet ettik. Nasip olursa önümüzdeki dönemde de hizmetlerimizi artırarak devam ettirmek niyetindeyiz. Tüm kuaför esnafımıza saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Onlar için ne yapsak azdır."diye konuştu.

HABER:YAŞAR ŞİMŞEK

sadik7.jpg

sadik20.jpg

sadik22.jpg

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113