• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 27 °C
  • Ankara 26 °C

36 yılın, ilkeli ve onurlu öyküsü

36 yılın, ilkeli ve onurlu öyküsü
1975 yılında, Pendik?in ilk kırtasiyesi olarak faaliyete başlayan Hürriyet Kırtasiye, 36. yılını kutlamanın onuru ve mutluluğunu yaşıyor.



HEP İLERİYE BAKTIK
Yaptığımız söyleşide, faaliyete başladıkları o günlerden bugüne, hep ileriye baktıklarını, teknolojiye ve günün şartlarına göre devamlı olarak kendilerini yenileyerek bugünlere geldiklerini ifade eden Hürriyet Kırtasiyesi işletmecisi İrfan Kayserilioğlu, müşteri memnuniyeti odaklı çalışmalarının semeresini, fazlasıyla gördüklerini kaydetti.

HAYATTA KALABİLMENİN İLK ŞARTI, MÜŞTERİ MEMNUNİYETİ VE GÜVEN
İşletmeleriyle ilgili bazı bilgiler veren İrfan Kayserilioğlu, “Müşteri memnuniyetine endeksli çalışan bizim gibi firmalar, her zaman müşterilerinin taleplerini ve önerilerini dikkate almak mecburiyetindedir. Biz, firma olarak bunu ilke edindiğimiz için, Pendik’e hep ilkleri getirerek, müşterilerimizin memnuniyetini ve sarsılmaz güvenini sağladık. Bu güven ve memnuniyet de, bizleri bugünlere getirdi.” şeklinde konuştu.

HÜRRİYET KIRTASİYE, HEPYENİLİKLERİN ADRESİ OLDU
Pendik’e ilk renkli fotokopi makinasını 1996 yılında getiren Hürriyet Kırtasiye, sonrasında açtığı Copy Center’le, yine Pendik’te bir ilke imza atarak, bilgisayarlı kaşe üretim hizmetini sunmaya başlayan işletme oldu.
Hürriyet Kırtasiye, tüm bunların yanı sıra, müşterilerine sunduğu kartuş ve toner dolum hizmeti, tişört, tabak, fincan baskı ve dijital baskı hizmetleri ile de oldukça geniş bir faaliyet alanında hizmet vermeye devam ediyor.
Firma, Pendik’in en çok bilinen markalarının başında geliyor.

HÜRRİYET KIRTASİYE’Yİ BİLMEYEN YOK!
Müşterilerine sunduğu bol ürün çeşidi ve geniş hizmet alanıyla Hürriyet Kırtasiye’nin, Pendik’in bir numaralı markası haline gelmesinden, büyük bir onur ve mutluluk duyduğunu vurgulayan İşletme sahibi İrfan Kayserilioğlu, “Gerçekleştireceğimiz çalışmalar ve Pendik’e getireceğimiz yeniliklerle, Pendik’in bir numaralı markası olmaya devam edeceğiz.” diyerek iddialı konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113