• BIST 10208.65
  • Altın 2395.066
  • Dolar 32.3403
  • Euro 34.7603
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 13 °C

15 Temmuz'da dik durdunuz, hainlere fırsat vermediniz!

15 Temmuz'da dik durdunuz, hainlere fırsat vermediniz!
AK Parti Tuzla İlçe Başkanlığı, Fethullahçı Terör Örgütü'nün (FETÖ) 15 Temmuz'daki darbe girişiminin ardından düzenlenen milli irade nöbetlerine destek veren sivil toplum kuruluşlarına teşekkür gecesi düzenledi.

Tuzla Belediyesi Ayyıldız Sosyal Tesislerinde düzenlenen teşekkür yemeğine il başkan yardımcısı, Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, gazi ve gazi yakınları, şehit yakınları, Tuzla'da bulunan STK’lar ile çok sayıda vatandaş katıldı.

dsc_0036-001.jpg

SİVİL TOPLUM KURULUŞLARI TAM KADRO 

Burada bir konuşma yapan AK Parti Tuzla İlçe Başkanı Sebahattin Demirci, "15 Temmuz tarihinde gerçekleştirilen hain darbe girişimine ilk tepki veren STK'lar başta olmak üzere Türkiye'nin aydınlık geleceğini karartmaya çalışan hain odakların emellerine karşı dik duruş sergileyen tüm Tuzla Halkına çok teşekkür ediyoruz." dedi.

TUZLALILARA DİK DURUŞLARI İÇİN TEŞEKKÜRLER

Toplantıda konuşan Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 15 Temmuz sürecinde gözü dönmüş FETÖ hainleri tarafından ülkenin bölünmek istediğini söyleyerek, "Ancak bütün Türkiye’de olduğu gibi Tuzla’da da kalkışmayı engellemek adına ilk saflarda Sivil Toplum Kuruluşları ve temsilcileri yer aldı."dedi.

Tuzla’daki STK’ların birlik olmayı başarabildiğini dile getiren Yazıcı, birlik olmanın, milli bilince sahip bu kuruluşların gücünü pekiştireceğini vurguladı. Kalkışmanın ardından Milli İrade nöbetlerinde de Sivil Toplum Kuruluşlarının rolüne şahitlik ettiklerini ifade eden Yazıcı, demokrasiye ve milli iradeye sahip çıkan bütün Tuzlalı STK’lara teşekkür etti.

TUZLALILAR BAŞKOMUTANIN SESİNE KULAK VERDİ

Tuzla Belediye Başkanı Dr. Şadi Yazıcı, 15 Temmuz gecesi FETÖ hainleri tarafından gerçekleştirilen kalkışmaya karşı Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın çağrısına ilk uyanların başında Sivil Toplum Kuruluşlarının geldiğini söyledi. STK’ların kalkışma sürecinden sonraki gayretine de dikkat çeken başkan Yazıcı, Demokrasi ve Milli İrade Nöbetleri sırasında STK’ların halkı asla yalnız bırakmadığını ifade ederek, "Bu duyarlılıklarından dolayı Tuzla'da bulunan bütün Sivil Toplum Kuruluşlarımıza teşekkürü borç biliyoruz." diye konuştu.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113