• BIST 9915.62
  • Altın 2440.177
  • Dolar 32.4575
  • Euro 34.7559
  • İstanbul 16 °C
  • Ankara 19 °C

Gerçek Pendik gibi oynamaya başladı

Pendikspor, Hacettepespor'u deplasmanda 1-0 mağlup ederek, hızlı yükselişini sürdürdü.

TFF 2.Lig Beyaz Grup'ta sezoa kötü bir başlangıç yapan ve arka arkaya maçlar kaybederek taraftarlarını ümitsizliğe sevk eden Pendikspor, nihayet gerçek kimliğine büründü. Ankara'da oynağıdı deplasmanda Hacettepespor'u 1-0 mağlup etmeyi başaran kırmızı beyazlılar, son haftalardaki yükselişini sürdürdü. Karşılaşmanın 85'inci dakikasında Fatih Cerlek, attığı mükemmel golle takımına çok önemli üç puan kazandırdı. Pendikspor, bu galibiyetle ligde 13'üncü sıraya yükseldi ve düşme hatından oldukça uzaklaştı.

Her defasında yeni bir takım olduklarını ve biraz sabretmek gerektiğini söylediğini ifade eden Pendikspor Başkanı Sami Bayram, " Sezon başında yeni bir takımla lige başladık. Geçtiğimiz yıl ki kadrodan 7 futbolcumuz ayrılmıştı. Altyapıdan 8 genç oyuncumuzu takıma kazandırdık. Bu çocukların alışmaları için zamana ihtiyacı vardı. Çok şükür, zamanla haklılığımız ortaya çıktı. Seri galibiyetler almaya başladık ve hızlı bir yükselişe geçtik. Hedefimiz öncelikle play off'tur İnşaAllah genç futbolcu kardeşlerimiz hedeflerimizi gerçekleştireceklerdir. Bizim teknik heyetimize de, futbolcularımıza da güvenimiz tamdır. Bundan sonrası çok daha yi olacaktır."diye konuştu.

Hacettepe Spor 0 - Pendikspor 1

TFF 2.Lig Beyaz Grup 12. haftasında Hacettepe Spor ile Pendikspor Cebeci İnönü Stadı'nda bir araya geldi. Karşılaşmayı Pendikspor 1-0 kazandı.

Hacettepe Spor: Taha Cengiz Demirtaş, Gökhan Lale, Alaaddin Okumuş, Veli Ortakcı, Eren Tokat, Ferhat Güçlü (58' Recep Eren Karabacak), Mahmut Bilir (66' Murat Şatin), Cenk Yılmaz, Burak Çolak, Soner Dikmen, Turgut Özdemir (58' Emre Avcı)

Teknik Direktör: Mustafa Kaplan

Pendikspor: Mehmet Cinpir, Alişan Ural, Hakan Akbaş, Ramiz Ok, Oğuz Yılmaz, Fatih Cerlek, Fatih Şen (80' Fahri Tatan), Kadir Salih, Hasan Gündoğdu (90' Samet Katanalp), Abdülkadir Akyıldız, Enes Çavuş (47' Umut Eskiköy)

Teknik Direktör: Şaban Yıldırım

Hakem: Seser Tuna, Bilal Gölen, Hidayet Zeybek, Ahmet Aslan

Gol: DK 85: Fatih Cerlek (Pendikspor)


Sarı Kartlar: DK 50: Cenk Yılmaz (Hacettepe Spor), DK 90: Emre Avcı (Hacettepe Spor)


  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113