• BIST 10248.74
  • Altın 2392.404
  • Dolar 32.3509
  • Euro 34.7737
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 13 °C

Yok artık Bay Kemal!

Yok artık Bay Kemal!
Meclis, CHP'nin çağrısıyla sağlıkta şiddetle ilgili bugün olağanüstü toplanıyor. Görüşmelerin günlerce sürmesi beklenen toplantıların 2. gününde 120 CHP'li vekilin geziye çıkacağı bilgisi CHP'nin samimiyetsizliğini bir kez daha ortaya koydu.

CHP'nin sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda genel görüşme açılması talebi üzerine TBMM Genel Kurulu’nu, bugün olağanüstü toplanıyor.

AK PARTİ "SİYASİ ŞOVU" FARK EDİP KATILMAYACAĞINI AÇIKLAMIŞTI

AK Parti Grup Başkanvekili Mahir Ünal CHP'nin sağlıkta şiddet konusundaki kirli algısına dikkat çekip TBMM İçtüzüğü ve teamüllerine işaret ederek , "Olağanüstü toplantı çağrısına baktığımızda CHP'nin, hiçbir parti grubunu bilgilendirmemesi, kendi ittifak ortakları dahil bu konuda bir bilgi vermemesi, öncelikle siyasi parti gruplarına ve şu anda sahada olan, çalışan 600 milletvekilinin iradesine karşı bir saygısızlık ve siyasi nezaketsizlik." ifadesini kullanmıştı.

CHP'Lİ 120 VEKİL GEZİYE ÇIKIYOR

Sözcü'de yer alan habere göre CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'nun da yer aldığı, 120 vekil yarın Ankara'dan saat 07.40'da kalkacak olan Erzurum uçağına binecek. Aynı gün saat 20.40 uçağıyla da Ankara'ya dönecek.

GÖRÜŞMELERİN GÜNLERCE SÜRMESİ BEKLENİYOR

CHP'nin çağrısıyla sağlık çalışanlarına yönelik şiddet olaylarının nedenleri ve alınması gereken önlemler konusunda genel görüşme açılması talebi üzerine olağanüstü toplanacak olan Meclis'te toplantıların günlerce sürmesi beklenirken CHP'nin geziye çıkması büyük tepki çekti.

UÇAĞA YETİŞEBİLMEK İÇİN MECLİS'TE TOPLANIYORLAR

Erzurum'da milletvekillerini toplayacak olan CHP'nin ulaşımın kolay olması için vekilleri önce Ankara'ya çağırdığı ve sabah 7:40 uçağına yetişebilmek için önceden mecliste toplanacakları bilgisi CHP'nin bu hassas konudaki samimiyetsizliğini rezalet bir boyuta taşıdı.
KAYNAK: HABER7
 

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113