• BIST 10891.42
  • Altın 2529.106
  • Dolar 32.8951
  • Euro 35.7068
  • İstanbul 22 °C
  • Ankara 17 °C

Vehbi Bayraktar güven tazeledi

Vehbi Bayraktar güven tazeledi
Geçtiğimiz pazar günü yapılan Pendik Şoförler Esnaf Odası Olağan Kongresi?nde, tek listeyle yapılan seçimle, tekrar oda başkanlığına seçilen Vehbi Bayraktar, güven tazeledi.



Divan başkanlığı seçiminin ardından bir açılış konuşması yapan Pendik Şoförler Esnaf Odası Başkanı Vehbi Bayraktar, oda yönetimi tarafından yürütülen faaliyetler hakkında bazı açıklamalarda bulunarak, şoför esnafının sorunlarını ve çözüm yollarını dile getirdi.
ESNAFIMIZ İÇİN GECEMİZİ, GÜNDÜZÜMÜZE KATARAK ÇALIŞIYORUZ
Konuşmasında, Pendik Şoförler Esnaf Odası olarak, bölge esnafına nasıl daha fazla faydalı olabiliriz düşüncesiyle, gecelerini gündüzlerine katarak, olanca güçleriyle çalıştıklarını ifade eden oda başkanı Vehbi Bayraktar, “Esnafımızın sorunlarını ve çözüm yollarını çok iyi biliyor ve bu sorunların çözümü için, gerçekten olanca gücümüzle ve diğer odalarla da elbirliği yaparak çalışıyoruz. Bu bağlamda bazı sorunlarınızı çözebilsek de, üzülerek ifade ediyorum ki, bir çok sorunlarınızı çözmeye gücümüz yetmiyor.” dedi.

MESLEK GRUPLARININ, SORUNLARINI VE TALEPLERİNİ DİLE GETİRDİ
Meslek gruplarının sorunlarını da tek tek dile getiren Bayraktar, “Tüm branşlardaki şoför esnafımızın sorunlarına, aynı ciddiyetle yaklaşıyoruz. Korsan taksilerle mücadele için her türlü girişimde bulunduk ve bulunmaya devam edeceğiz. Ayakta yolcu taşıyan minibüs şoförlerinden, her seferinde 20 ceza puanı düşürülmesi yanlıştır. Bu uygulama nedeniyle, 5 kez ceza kesilen şoförlerin ehliyetlerine el konması sebebiyle, minibüslerde çalışacak şoför bulamaz hale geldik. Bu uygulamanın da sonlanması veya farklı bir müeyyide uygulanması konusundaki taleplerimizi defalarca yetkili mercilere ilettik, çözüm bekliyoruz.” ifadesinde bulunduğu konuşmasında, minibüslerde 14+5 yolcu taşıma müsadesinin verilmesi, dolmuşlarda ise 9+1 uygulamasına geçilmesi yönünde talepleri olduğunu ve bu taleplerinin, en kısa sürede sonuçlanacağını kaydetti.

BAYRAKTAR’TAN, GEÇMİŞ ODA BAŞKANLARINA AHDE VEFA ÖRNEĞİ
Başkan Bayraktar, konuşmasının sonunda büyük bir ahde vefa örneği göstererek, 25 yıl oda başkanı olarak hizmet vermiş kurucu başkan Hüseyin Kılıç ve sonrasında görevi teslim alarak 20 yıl oda başkanlığı görevini sürdüren Bilal Gündoğdu başta olamak üzere, odaya hizmet veren bazı yönetim kurulu üyelerine emeklerinden dolayı teşekkür plaketi takdim.

BAYRAKTAR, TEK LİSTE İLE YENİDEN BAŞKAN
Divan Başkanlığı Pendik Esnaf Odası Başkanı Bilal Gündoğdu tarafından yapılan kongrede, faaliyet ve denetim raporlarının okunarak ibra edilmesinin ve gündem maddeleri arasında yer alan bazı yetkilerin oylanarak kabul edilmesinin ardından, tek liste ile yapılan seçimle, mevcut oda başkanı Vehbi Bayraktar, yeniden oda başkanlığına seçildi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113