• BIST 8838.6
  • Altın 3022.58
  • Dolar 34.2261
  • Euro 37.0062
  • İstanbul 12 °C
  • Ankara 7 °C

Ve ?Songül?en o oldu

Ve ?Songül?en o oldu
Fil hastalığı ile mücadele eden Songül Polat?ın durumu günden güne iyiye gidiyor. Polat, Pendik Belediyesinin yardımlarıyla hem hastalığını yenmeye hem de yeni evinde mutlu bir hayatı yaşamaya başladı.


Geçtiğimiz aylarda yaptığımız “‘Songül’en o olacak” başlıklı haberimiz gerçek oluyor ve artık Songül Polat gülüyor.  Eşi tarafından terk edilen Polat, bir de fil hastalığına yakalanınca hayat onun için çok zor bir hal almaya başlamıştı. Komşularının Pendik Belediyesine başvurması ile Polat’ın hayatı bir anda değişmeye başladı. Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü’ne bağlı Gönüllü Kadınlar, öncelikle Polat’ın tedavisi için hastane aramaya başladılar. Cerrahpaşa Tıp Fakültesi’nde tedavisine başlanan Polat, hekim heyetine girdi ve tekrar ameliyat edilmesine karar verildi.

İkinci baharını yaşıyor

Hastanede tekrar sağlığına kavuşmasını bekleyen Songül Polat’a, o esnada Gönüllü Kadınlar, daha iyi şartlarda yaşamını sürdürebilmesi için yeni bir ev buldular. Evi, hayırsever vatandaşların devreye girmesi ile dayayıp döşenen gönüllüler, Polat’a ikinci bir baharı yaşatmaya başladılar. Aynı zamanda Polat’ın vakıflardan maddi yardım alabilmesi içinde irtibata geçildi. Uzun süre sürecek tedavisinin henüz başında olan Polat, şimdi yeni evinde ve ikinci baharını yaşamanın tadını çıkarıyor. Bu süreçte günlük işlerini yürütmekte zorlanan Songül Polat’a gönüllü bir bakıcı eşlik ediyor. Kendisine yardım eden herkese teşekkür eden Songül Polat, Pendik Belediyesi Gönüllü Kadınlar başta olmak üzere herkese minnettar olduğunu belirtti ve tamamen iyileşeceği günü iple çektiğini ifade etti

 

Foto altı1: Geçtiğimiz aylarda yaptığımız “‘Songül’en o olacak” başlıklı haberimizde Songül Polat, hem fiziki hem de moral açısından çökmüş vaziyetteydi.

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113