• BIST 10511.22
  • Altın 2472.776
  • Dolar 32.2824
  • Euro 35.0451
  • İstanbul 19 °C
  • Ankara 15 °C

Vatan Şaşmaz'ın yakınları konuştu: Bir algı operasyonu yapılıyor

Vatan Şaşmaz'ın yakınları konuştu: Bir algı operasyonu yapılıyor
ÜNLÜ SUNUCU VATAN ŞAŞMAZ'IN AKRABALARI AÇIKLAMA YAPTI!Dün akşam Beşiktaş'taki Conrad Otel'de eski manken Filiz Aker tarafından 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülen sunucu Vatan Şaşmaz'ın ailesi konuştu.

Dayısı, "Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü" dedi. Feci olay dün akşam Beşiktaş'ta bulunan Conrad Otel'de saat 20.00 sıralarında meydana geldi. İddiaya göre bir dönem mankenlik yapan 55 yaşındaki Filiz Aker 17.00 sıralarında yeğeni Dora Ercan ile otelde yemek yerken gelen bir telefon mesajı ile odasına çıktı. Aker'den uzun süre haber alamayan yeğeni durumu otel görevlilerine ve polise bildirdi. Kapıyı açan otel görevlileri 43 yaşındaki Vatan Şaşmaz ile Filiz Aker'i kanlar içerisinde yerde yatarken buldu. Otel görevlileri durumu polis ve sağlık ekiplerine bildirdi. Olay yerine gelen sağlık ekipleri yerde kanlar içerisinde yatan Şaşmaz ve Aker'in hayatlarını kaybettiğini belirledi.

Şaşmaz'ın, 4 kurşunla sırtından vurularak öldürülmesi olayında çarpıcı detaylara ulaşıldı. olis tutanağında ise "Şaşmaz ile Aker'in 2009 yılında birliktelik yaşadıkları, anlaşmazlık üzerine ayrıldıkları ancak Aker'in Şaşmaz'dan kopamadığı, platonik aşk besleyerek takıntı haline getirdiği, sürekli Şaşmaz'ı arayarak onu çok sevdiğini ve evlenmek istediği"nin yer aldığı iddia ediliyor. Aker'in karşılık alamaması nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi. Aker'in karşılık alamaması nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi.Aker'in karşılık alamaması nedeniyle sürekli intihar edeceğini söylediği, 2011 yılında ise ilaç alarak intihar girişiminde bulunduğu da öğrenildi. ŞAŞMAZ'IN SIRTINDA 4 KURŞUN

Şaşmaz'ın kapı önünde yüzüstü yatar vaziyette kanlar içinde kaldığı, sırtından 4 kurşun isabet ettiği görüldü. Şaşmaz'ın odadan çıkmak için kapıya yöneldiği sırada Aker'in arkadan üst üste ateş ettiği de belirlendi. Aker'in daha sonra yatağa oturarak sağ kulak üstünde tek el ateş ederek intihar ettiği de belirlendi. VATAN ŞAŞMAZ'IN AİLESİNDEN İLK AÇIKLAMA

Mete Yılmaz (Dayı): Üzüntülüyüz. Kaybımız çok büyük. Geleceğin Halit Kıvanç'ını kaybettik, Orhan Boran'ını kaybettik. O yüzden sizden kaçıyoruz. Vatan çok kıymetli, pırlanta gibi çocuktu. Şu mesleği duayen olmak için yapan bir çocuktu. Olacak şey değil. Paranoyak bir insanın gazabına uğradı. Hayat dolu bir çocuktu. Çok duygusal, iyi niyetli bir çocuktu. İddialarla ilgili çok bir şey söylemiyoruz. Basın bu işi çarpıttı. Yeğeni zaten teyzesi için gerekenleri söyledi. Üzüntümüz ikiye katlanmadı. Ona teşekkür ediyoruz. Bu bir komplo. Tuzağa düşürüldü.

SABAH

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113