• BIST 10547.18
  • Altın 2475.889
  • Dolar 32.2744
  • Euro 35.0113
  • İstanbul 21 °C
  • Ankara 20 °C

Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme aranan kadın yakalandı

Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme aranan kadın yakalandı
Vatan Şaşmaz cinayeti sonrasına ait görüntüler hızla internette yayılmış, savcılık konuyla ilgili soruşturma başlatmıştı.

Olay yerini inceleyen bir polisin çektikten sonra ailesine gönderdiği görüntülerin, kayınbiraderi tarafından kız arkadaşı Didem Çolak ile paylaşıldığı ortaya çıkmıştı.

Oyuncu olan Didem Çolak'ın para karşılığı görüntüleri bazı basın kuruluşlarına satmaya çalıştığı sonrasında da görüntülerin yayıldığı iddia edilmişti. Didem Çolak Konya'da yakalandı.

İstanbul Cumhuriyet Savcılığı, görüntülerin yayılması ile ilgili soruşturma başlatmış, soruşturma kapsamında bir polis memuru gözaltına alınırken, polisin eşi ve kayınbiraderinin de ifadesi alınmıştı. Açığa alınan polis mesaide olduğuna eşini inandırmak için aile Whatsapp grubuna çektiği görüntüleri gönderdiğini söylemişti.

Polisin eşinin erkek kardeşinin de görüntüyü kız arkadaşı Didem Çolak’a gönderdiği, Didem Çolak'ın de görüntüyü bazı basın kuruluşlarına satmaya çalıştığı ve internette yayılmasından sorumlu olduğunu belirlemişti. Didem Ç.’nin görüntüyü satmak için bazı basın kuruluşlarıyla yaptığı Whatsapp yazışmaları medyaya yansımıştı.

Didem Çolak'ın Konya’da olduğunu belirleyen polis, teknik ve fiziki takibe aldı. 5 yıldızlı bir otelde gözaltına alınan Çolak'ın zaman zaman merkez Selçuklu İlçesi Yazır Mahallesi'nde kiralanan stüdyo bir daire de, kuzeniyle birlikte kaldığı belirlendi.

Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme aranan kadın yakalandı

Dün yapılan operasyonla gözaltına alınan Didem Çolak, sorgulanmak üzere İstanbul Emniyet Müdürlüğü'ne götürüldü. Çolak'ın 2 Ekim tarihinde Konya'ya geldiği ve evin başka bir kişi adına kiralandığı belirtildi.

Vatan Şaşmaz cinayetinde flaş gelişme aranan kadın yakalandı

Didem Çolak, yakalanarak İstanbul’a getirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından savcılığa sevk edilecek.

İNTERNETHABER

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113