• BIST 9915.62
  • Altın 2439.282
  • Dolar 32.4246
  • Euro 34.6533
  • İstanbul 14 °C
  • Ankara 15 °C

Vatan Partisi'nden çok sert LGBT tepkisi!

Vatan Partisi'nden çok sert LGBT tepkisi!
İzmir Barosu, sosyal medya hesaplarından “Onur Haftası Programı”nı paylaştı. Yapılan paylaşımın ardından İzmir’in çeşitli çevrelerinden tepkiler gecikmedi.

İzmir Barosu’na karşı vatanseverlerden tepki:
LGBT elini ailemizden çek!

İzmir Barosu, sosyal medya hesaplarından “Onur Haftası Programı”nı paylaştı. Yapılan paylaşımın ardından İzmir’in çeşitli çevrelerinden tepkiler gecikmedi. Vatan Partisi, Cumhuriyet Kadınları Derneği, İzmir Büyük Aile Platformu ve Türkiye Gençlik Birliği, İzmir Barosu önünde tepki açıklaması yaptı. Yapılan basın açıklamasında “LGBT elini ailemizden çek!” sloganları atıldı.

6ef652f9-1d15-483b-b56f-f7003fc2cf10.jpg

‘İZMİR BAROSU’NU ABD PLANLARINA ALET EDEMEZSİNİZ’

Vatan Partisi İzmir İl Başkanlığı adına basın açıklaması yapan Konak İlçe Başkanı Av. Bülent Karagöz, “’Çağdaşlık’ adı altında LGBTİ propagandası yapan Baro Yönetimi, aile yapımızı, gençlerimizi, çocuklarımızı, Türk devletini ve milletini hedef alıyor. Baro Yönetimi, çürüyüp çöken “Batı Uygarlığı”nın, çocuk tacizciliği, cinsel istismarcılık, cinsiyetsizlik dayatmasıyla Türkiye’ye karşı savaşıyor” diyerek İzmir Barosu’nun Türk devletini ve milletini hedef aldığını vurguladı.

Karagöz, İzmir Barosu’na seslenerek sözlerine şöyle devam etti:
“İnsanın, insan olmaktan kaynaklanan tüm hakları, Anayasamızın ve kanunlarımızın güvencesi altındadır. İnsan hakları, emperyalizme, bölücülüğe ve gericiliğe karşı, Atatürk Devrimleri temelinde yapılacak mücadelenin konusudur. Kamu kurumu niteliğinde meslek kuruluşu olan İzmir Barosu’nu yöneten, sözde “Çağdaş” zihniyete sesleniyoruz. İzmir Barosu’nu, ABD planlarına hizmet etmek için kullanamazsınız. LGBTİ propagandası yapamazsınız. Gayrimeşru eylemlerinize derhal son verin.”

f828b2ad-adbc-476d-b92a-57cd411fba72.jpg

‘LGBT SALDIRISINA SESSİZ KALMAK ALET OLMAK SUÇTUR’
Cumhuriyet Kadınları Derneği Genel Başkan Yardımcısı ve İzmir Büyük Aile Platformu Başkanı Av. Nuriye Kadan da TBMM’nin LGBT propagandasına karşı acilen bir yasa çıkarılması gerektiğini söyleyerek, “Onur haftası adı altında İzmir Barosunca düzenlenen bütün etkinlikler iptal edilmelidir.  Baroların görevi, kim tarafından belirlendiğini ve kaç tane olduğunu bilmediğimiz toplumsal cinsiyet kimliklerini yaymak değil; LGBT propaganda ve örgütlenmesini engelleyen yasa tasarısı için uğraşmaktır. Çocuk haklarını, kadın haklarını, aileyi korumaktır. LGBT dayatmasına karşı aileyi, çocuklarımızı, toplumumuzu, milli devletimizi savunmak nefret suçu değildir. Bu saldırıya sessiz kalmak, alet olmak suçtur. TBMM’ye sesleniyoruz. Bu toplumu parçalamayı, çocuklarımızı, gençlerimizi hedef alan LGBT propagandasının ve örgütlenmesinin yasaklanması için acilen bir yasa çıkarılmalıdır” dedi.

Düzenlenen basın açıklamasında en son söz Türk gençliğinindi. Türkiye Gençlik Birliği (TGB) İzmir İl Başkanı Betül Kaya, LGBT’nin Türk gençliğini yozlaştırma çabasında olduğunu vurguladı. Kaya, İzmir Barosu’na Türk gençliği olarak meydan okuyoruz diyerek şunları söyledi:
“İzmir Barosu aklını başına devşirmelidir. Bir avuç fonlu LGBT’cinin avukatların meslek örgütüne böyle bir leke sürmesi kabul edilemez. Barolarımızı ve meslek örgütlerimizi bu vatan, millet, aile düşmanı yuvalanmadan temizleyeceğiz. Avukatların meslek örgütünü kendi kirli emelleri için kullanarak Türk Milleti’ne meydan okuyanları buradan uyarıyoruz: Gidin fonunuzu bağlayan, kılıcını salladığınız ABD Büyükelçiliği’ne, AB misyonlarına sığının. Türk Milleti’nin değerlerinden, ailemizden, çocuklarımızdan, kardeşlerimizden elinizi çekin.”

  • Yorumlar 0
  • Facebook Yorumları 0
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
Bu habere henüz yorum eklenmemiştir.
Diğer Haberler
Tüm Hakları Saklıdır © 2012 Duyuru Gazetesi | İzinsiz ve kaynak gösterilmeden yayınlanamaz.
Tel : 02164912882 05323834739 Faks : 0216 4917113